PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okan'ın dönüşü muhteşem oldu


kayısıkentli
03-24-2008, 10:18
Galatasaray’da tecrübeli oyuncu Okan Buruk aylar sonra formasına kavuştu ve ilk onbirde şans buldu. Okan maç sonunda sevgi gösterilerine nasıl karşılık verdi?


http://image.haber7.com/haber/109349.jpg

G.Saray’da 7 ay sonra ilk 11’de şans bulan Okan attığı beraberlik golüyle takımına hayat verdi. Okan maçtan sonra taraftarların sevgi gösterilerine karşılık, “Başarıya katkı sağlamam çok güzel” dedi. Galatasaray’da tecrübeli oyuncu Okan Buruk aylar sonra formasına kavuştu ve ilk onbirde şans buldu. Ligde en son 26 Ağustos 2007 tarihinde oynanan Ankaragücü maçında forma giyen Okan Buruk, sakatlanınca uzun süre takımından ayrı kalmıştı. Yaklaşık 7 ay sonra Denizlispor karşısında ilk 11’de şans bulan Okan, attığı golle de takımına katkı yaptı.

TARAFTAR BAĞRINA BASTI

Okan karşılaşma sonrasında taraftarların yoğun sevgisiyle ödüllendirildi. Tecrübeli futbolcu, “Şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlamak benim için en güzel ödüldür. İnşallah şampiyon olacağız” dedi. arı-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Lincoln ve Song da kadroda yer almayınca G.Saray tamamen yerli oyunculardan kurulu bir onbirle mücadele etti. Kupada G.Birliği’ne karşı şans bulan Hasan Şaş da dün sakat olduğu için oynayamadı.
Bugün