PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şener yeni parti mi kuracak?


MetinCeylan
03-23-2008, 17:11
http://www2.internethaber.com/images/news/38898.jpg
Şener yeni parti mi kuracak?
23 Mart 2008 Pazar 16:40
AK Parti'nin kapatılma süreci ile birlikte adı yeni siyasi oluşum için geçen eski bakan Şener'den yeni parti sinyali geldi.

Şener Türkiye'nin şu an içinde bulunulan siyasi durumu değerlendirdi ve "Hukuka güvenmek lazım, hukuk devletine güvenmelidir. Burası bir hukuk devletidir." şeklinde konuştu.
Siyaseti bırakmadım, siyasette beni bırakmadı
Siyasi bir oluşum içerisinde olup olmadığıyla ilgili bir soruyu ise şu şekilde yanıtladı:
"Çok yoğun bir siyasi trafik içindeyim. Mektuplar, telefonlar ya da ziyaretler olarak toplumun her kesimiyle yoğun ilişkiler içindeyim.Sağ veya sol her partide siyaset yapmış olan insanlar da var bu kesimin içinde. Ben siyasetin dışında duramıyorum. Ancak bunu bir siyasi oluşumun içindeyim diye de değerlendiremem."
3 ay vakit verdim
Önüne bir takvim koyduğunu söyleyan Şener bu bürenin sonunda bir durum değerlendirmesi yapıp kararlar alacağını söyledi. Şu an bakan olduğu dönemden çok daha popüler olduğunu belirten Şener " İsminiz çok temiz, bırakın girmeyin siyasete, adınız böyle temiz kalsın diyenler olduğu gibi sizin sorumluluğunuz da var bundan kaçamazsınız diyenler de var. Ben her iki kesime de saygı duyuyorum." şeklinde konuştu.
Her kesimi kucaklayacağım
Ak Parti'den istifa mı edeceksiniz sorusunu cevapsız bırakmayı tercih eden Şener amacının Türkiye'nin her kesimini kucaklamak olduğunu belirtti.

internethaber

ALONE53
03-23-2008, 17:30
walla bence de kursunn bu adam süper biri BİR kere MÜLKİYELİ ve kendini çok iyi yetiştirmiş