PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güncel Dizi izleme Sitesi


dizaynart
02-15-2012, 21:05
Site Adresi : www.diziizle24.com

site Açılış Tarihi : Eylül 2010

Site içeriği : Dizi izle (http://www.diziizle24.com), dizi bölümleri, hd tek parça diziler

Tanıtım, Açıklama : Diziizle24.Com, Ziyaretçilerine 7 gün 24 saat kesintisiz dizi keyfi sunmayı amaçlamıştır... 2010 yılının Eylül ayından günümüze kadar faaliyetlerini başarıyla devam ettiren internet sitesi, dizi izleme siteleri arasında oldukça başarılı bir yer edinmiştir.

Site içeriğinde dilediğiniz diziye ait tüm bölümleri bulabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde ilgi çeken dizilerden Adını Feriha Koydum, Muhteşem Yüzyıl, Sakarya Fırat dizileri, televizyondan hemen sonra internet sitesinde yayınlanmaktadır. Adını Feriha Koydum dizisini, Adını Feriha Koydum (http://www.diziizle24.com/diziler/adini-feriha-koydum.html) bağlantısından; Muhteşem Yüzyıl dizisini Muhteşem Yüzyıl (http://www.diziizle24.com/diziler/muhtesem-yuzyil.html) bağlantısından takip edebilme şansınız bulunmaktadır.

Web adresi üzerinde yer alan dizi izleme sayfalarının altına üyelik gerektirmeden yorumlarınızı bırakarak siteye aktif olarak katılma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, arzu eden takipçilerimiz, Facebook gibi sosyal ağlarda, beğendikleri dizi bölümlerini sevdikleriyle tek bir tuş ile paylaşabilirler. Bunun için tek yapmanız gereken sayfada yer alan Beğen butonuna tıklamak olacaktır.

24 Saat Kesintisiz Dizi Keyfi adına Diziizle24.Com'a bekliyoruz.