PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1


_SoN_
03-22-2008, 21:22
http://www2.internethaber.com/images/news/58889.jpg
Kartal zirveye tutunamadı
22 Mart 2008 Cumartesi 21:00
Beşiktaş, bugün Belediye'nin konuğu oldu. Olimpiyat Stadı'nda zirve mücadelesi veren Beşiktaş, ağır yara aldı.


Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmanın hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Orkun Aktaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Mert, Cesario, Volkan, Ekrem, Efe, İlyas, Tjikuzu, Adriano, İbrahim Akın, Necati

Beşiktaş: Rüştü, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, Schildenfeld, İbrahim Üzülmez, Holosko, Serdar Özkan, Delgado, Tello, Nobre, Bobo.
İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

6. dakikada Necati'nin arapasında Gökhan Zan'ın müdahale edemediği topla buluşan İbrahim Akın, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza alanına girer girmez, Rüştü'nün altından yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

13. dakikada bu kez İbrahim Akın'ın arapasında, savunmanın arkasında sağ çaprazda topla buluşan Necati, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun ceza alanına girer girmez vuruşunda Rüştü, meşin yuvarlağı ayaklarıyla önledi.

15. dakikada Schildenfeld'in geri pasında topa müdahale eden Adriano'dan önce kaleci Rüştü, meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere attı.

19. dakikada Beşiktaş yarı alanında Tello'nun uzun pasında savunmadaki Ekrem, topu kafayla kaleci Hasagiç'e bırakmak istedi. Kaleciden önce meşin yuvarlağa müdahale eden Holosko'nun kafa vuruşunda, Hasagiç'i aşan top filelere gitti ve siyah-beyazlı takım 1-1 beraberliği sağladı.

35. dakikada sağ kanattan topu taşıyan Holosko, 3 rakibini geçtikten sonra ceza alanına girdiği anda topu altıpasın önünde bulunan Nobre'nin önüne bıraktı. Nobre'nin bekletmeden vuruşunda, Mert'e çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

42. dakikadaki Beşiktaş'ın atağında, ceza alanındaki ikili mücadele sırasında Bobo, Ekrem'e vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve siyah-beyazlı takım 10 kişi kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-1'lik skorla sona erdi.

Suskun_Prenses
03-22-2008, 21:51
Haftalardır liderdiğin sefasını sürüp şampiyonluk şarkıları söyleyen bizler,
Takım kaybettiğinde,ikinci olduğunda,üçüncü olduğunda,yarıştan koptuğunda dahi bunun cefasını olgunlukla çekmesini bilmeli ve Beşiktaş'lılık Duruşu'na yakışır şekilde takımımıza sahip çıkıp daima yılmadan destek olmaya devam etmeliyiz.

Biz inancımızı kaybedersek maçlarda futbolculara nasıl İnanın Çocuklar diye bağırırız?


Unutmayın!;

Sevinmek için sevmedik cümlesi sadece lafta kalmamalı!

Eğer sadece sevinçlerimizde burda sevinç çığlıkları atcaksanız kusura bakmayın ama sizin BEŞİKTAŞ'lı lığınızdan şüphe duyarım....


Maça gelince, oraya deil 40 bin 100 bin kişiyide yığsan bişey olmazdı çünkü bugün anlamadığım ve hala düşündüğüm bişey var... şampiyonluğa taraftarıyla , yönetimiyle ve futbolcusuyla inanmış bir takım nasıl olurda bu kadar rahat mücadele eder.sanki bu maçın bi önemi yokmuş gibiydi... yanlış anlamayın yukarda ne yazdın burda ne yazıyorsun demeyin çArşı her zaman gerçeklerin yanındadır.biz gerçekleri görmezsek gerçekler bize bir gün tokatı atıverir.

Sonuçda kaybedilen 1 maç ve hiçbişey bitmiş değil.önümüzde bir fener maçı var ve o maçı alnımızın akılyla ŞEREF' imizle oynayıp HAKKI' mızla kazancağız.bundan hiç şüphem olmadı.

Bobo' ya gelince... aslında yazcak bişey bulamıyorum, Beşiktaş forması giyen bir ismin kesinlikle yapmaması gereken bir davranıştı , - ki haftaya fener maçı var - söylicek bişey bulamıyorum hakkaten ama esefle kınıyorum...

Sayın Ertuğrul hocam oyuncu değişikliği için illa 80, dakkamı beklenir.zaten 10 kişi kalmışız ve yorulmuş oyuncularımız 65, dak oyuncu değişikliğinin gelmesi gereken bir dk.ydı...


Neyse arkadaşlar kötü bir maçı kötü bir futbolla geride bıraktık... Umarım bu maçtan çıkarılcak çok ders alır futbolcularımız ve teknik heyetimiz...

herşeye rağmen

3 Hece8 Harf Sadece BEŞİKTAŞ



SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK ULAN !!!


çArşı Yalan Dolan Sevdalara kArşı

çakır
03-22-2008, 22:19
bu tür maçları kazanamayacaksak şampiyonluk bizim neyimize. bu maçtan önemli bi sürü maç var ligde daha. şampiyonluk zor gibi artık. fener iyice havaya girdi. şampiyonluğa yakın taraf olan fener bence. gönül beşiktaşın şampiyon olmasını istiyor ama gerçekler öyle demiyor.

Suskun_Prenses
03-22-2008, 22:23
http://www.bigglook.com/biggfootball/bjk/images/wallpaper/bjk_11_1024.jpg

ne olursa olsun destek çıkıyoruz

Takıma İnancımız sonsuz Şampiyonluga sonsuz .İstanbulun bir ucuna 15 bin atraftar gidiyor Ve Onlardan 1000 Kat Üsütün takıımımız Mağlup Oluyor .Burda Şu Çıkıyor Bizler İnandık Ama Futbolcular Daha Şampiyonluga İnanmamışlar Gibi Gözüküyor..Takım 10 Kişi Kalınca Atılanın Yerine Performansının 2 Katını Sergilemen Gerekiyor.Ama Ruh Yok Delgado Geziniyor , Bobo Takım İyi Oynarken atılıyor..

Yazık 15000 Taraftara Yazık..

Ama Forza Beşiktaş

DİGİMAX
03-22-2008, 22:26
bu fırsatı kaçırmamalıydı..
futbolcular istese bu maçı 10 kişide alırlardı...
ama inanç istek olmayınca sadece para için bu işler olmaz..

çakır
03-22-2008, 22:31
amatör ruh yok tekmeye kafa sokacak futbolcu yok inanç yok. yok yok yok yani. ertuğrul hocanında ömründen ömür gidiyor beşiktaşın başında yazık değilmi o adama.

MetinCeylan
03-22-2008, 22:34
besiktas hak etti yane sen al birinciligi sonra kaptır:D:D

Suskun_Prenses
03-22-2008, 22:36
nasıl sürünüyo bizi süründürüyo bobo nobre ikilisiyle çıkması yanlıştı..birini sonradan sokabilirdi oyuna..serdar özkanında ön libero oynaması çok ilginç..çok top kaybetti..tello ön liberoda oynayabilirdi..aydın solda..serdar özkanda bobo-yada nobrenin yerine ortasahada delgadonun yanında oynayabilirdi..
geçen sene umutlarımızı sürdüren rico yuda sonradan oyuna alabilirdi..adam oturduğu yerden para kazanıyor..