PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan kime öfkeli?


Kalpsiz_
03-22-2008, 16:06
http://www2.internethaber.com/images/news/58875.jpg
Erdoğan kime öfkeli?
22 Mart 2008 Cumartesi 15:59
Başbakan Erdoğan kime sinirleniyor? Öfkeli olduğunu kabul eden Başkakan kime sinirlendiğini açıkladı.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisi için bazılarının, ''öfke dağıtıyor'' şeklinde eleştirilerde bulunduğunu ifade ederek, ''Kusura bakmasınlar yeri geldiği zaman, bu vatandaşın, bu başbakanın öfkesi, bizden adalet isteyenlere değil, imtiyaz isteyenleredir'' dedi.

Erdoğan, partisinin Gaziantep Kadın Kolları 2. kongresinde konuştu. ''AK Parti, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesinden doğan, milli iradeyi iktidara taşımaktan başka muradı olmayan bir partidir'' diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

TÜRKİYE KAZANACAKSA BİZ KAYBETMEYE HAZIRIZ

Her zaman söylediğimiz gibi, bu ifadelerimi dikkatle takip ediniz, her zaman söylüyorum, şimdi de altını çiziyorum tekrar; eğer Türkiye kazanacaksa, biz kaybetmeye hazırız. Hepimiz aynı gök kubbe altında yaşıyoruz. Bizim gök kubbemiz, Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bizden evvel bu makamlarda başkaları vardı. Yarın da başkaları olacaktır. İktidarlar gelir ve gider. Bu dünya Sultan Süleyman'a kaldı mı? Kalmadı. Dünya bir sultana az, ikisine çok. Biz bunu böyle biliyoruz. Bizler kalıcı değiliz, aslolan millettir, aslolan bayraktır, aslolan vatandır, aslolan devlettir. Aslolan baki kalan bu kubbede hoş bir sadadır."

SLOGANI TASVİP ETMEDİ

Partililerin, ''AK Parti'ye uzanan eller kırılsın'' şeklindeki sloganları üzerine araya giren Başbakan Erdoğan, ''Hiç bunlara gerek yok. Demokrasilerde bizim talebimiz, ellerin kırılması olmaz, bizim talebimiz zulüm olmaz, bizim talebimiz şifa dağıtmak olur. Biz kavga için gelmedik, sevgi için geldik. Bizim farkımız bu'' dedi.

ÖFKEMİZ İMTİYAZLI KESİME

Kendilerini anlamak istemeyenlerin olabileceğini dile getiren Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Ben bu aralar bazı televizyon kanallarını zaman zaman izliyorum. Diyorlar ki işte 'Başbakan öfke dağıtıyor, işte Başbakan 'şöyle' diyor, 'böyle' diyor.

Başbakan'ın o öfke dağıttığı anda bile bu ülkeye hizmet vardır. Kusura bakmasınlar yeri geldiği zaman, bu vatandaşın, bu başbakanın öfkesi, bizden adalet isteyenlere değil, imtiyaz isteyenleredir. Bunu da böyle bilin. Çünkü, 5 yıllık süre içinde biz imtiyaz dağıtmadık. Biz imtiyazın sadece millete ait olduğunu bildik ve millete imtiyaz dağıtmaya gayret ediyoruz.

Milletimizden esirgenenleri milletimize veriyoruz. Nasıl mı verdik. Göreve geldik, o günden bugüne kişi başına düşen milli gelir 2 bin 500 dolar iken, şimdi 7 bin doların üzerine çıktı.

KASADA 72 MİLYAR DOLAR VAR

Türkiye'nin milli gelirini 79 senede 189 milyar dolara çıkarabilenler, 5 senede bunun üzerine 308 milyar dolar ilave eden AK Parti iktidarına hangi yüzle acaba sataşmaya kalkışıyorlar?. 79 senede Türkiye'nin ihracatını 36 milyar dolara çıkaranlar, 5 senede bunun üzerine 71 milyar dolar ilave eden AK Parti iktidarını hangi dille eleştiriyorlar?

Bitmedi, göreve geldik Merkez Bankası'nın kasasında 26 buçuk milyar dolar vardı. Şimdi kasada, 72 milyar dolar var. Birileri boşalttı, biz dolduruyoruz. Bunu da mı yanlış yaptık? Yanlışımız burada mı? Bitmedi, IMF'ye bizden öncekiler hep borçlandı. Geldik baktık ki 23.5 milyar dolar burcumuz var. Şimdi IMF'ye 7 milyar dolar borcumuz var. Bunda mı yanlış var? Nasıl oldu? Hortumlar kesildi, hortumlar. Artık o imtiyaz isteyenlere, o imtiyaz yok, bitti. Şimdi nerede imtiyaz? Millete.''

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg

nehir
03-22-2008, 16:20
en dogru sözüde bu iktidar kimseye kalmıyacagı herşey geçici..dogru söze ne denir..
bunlarda geçecekk..

geist-madchen
03-22-2008, 16:24
ya meyve veren ağaç taşlanır diyorum bu söz ne kadar doğruymuş şimdi daha iyi anladım

çakır
03-22-2008, 17:04
durmak yok yola devam