PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : unable to create backup session Specified file is not accessible


_SoN_
01-19-2012, 13:50
Arkadaşlar plesk panelinizde yedekleme yada restore(geri kurma) işlemleri yaparken 'unable to create backup session Specified file is not accessible' hatası alıyorsanız bunun nedeni plesk dumps klasörüne gerekli iznin verilmemesinden kaynaklanır bunun çözümü için;
Ssh ye root ile bağlanıp;
plesk yedekleme klasörüne gidiyoruz
Kod:
cd /var/lib/psa/
Şimdi plesk dosyalarının içindeyiz şimdi ise yedekleme klasörüne gerekli izni vereceğiz
Kod:
chmod 777 dumps
Ardından dumps klasörüne giriyoruz
Kod:
cd dumps
Ve bu sefer dumps klasörü içindeki tmp klasörüne izin veriyoruz
Kod:
chmod 777 tmp
Gerekli yedekleme izinlerini verdik artık gönül rahatlığıyla yedekleme yapabilirsiniz

Anlatım: Elazığlı168

celiker makina
09-30-2019, 11:49
ÇELİKER KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. 1996 YILINDA TÜRKİYEDE EKSİKLİĞİ DUYULAN MALZEME, KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ, ÇELİK HALAT, ZİNCİR VE EKLERİ ALANLARINDA İLKELİ VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI İLE KENDİ BRANŞLARINDA TARTIŞMASIZ LİDER KONUMDA OLAN MARKALARIN SATIŞ SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMİŞTİR.
GÜNÜMÜZ YÜKSEK REKABET ORTAMINDA KALİTELİ VE YETKİN KADROSU İLE ÇELİKER MAKİNA, ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMA YOLUNDA İLERLEMEKTEDİR. Monoray Vinç (http://www.zincirlivinc.gen.tr)

SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI HİZMET BİRİMLERİNİ BÜNYESİNDE BARINDIRAN ÇELİKER MAKİNA, YÜKSEK TEKNOLOJİ, BİLGİ BİRİKİMİ VE TECRÜBESİYLE YÜKSEK NİTELİKLİ ÜRÜNLERİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞMASINI GARANTİ EDİYOR. İŞ EMNİYETİNE VE GÜVENLİĞİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM, SİZE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERİN ÜSTÜN KALİTESİ VE KISA ZAMANDA OLUŞTURDUĞUMUZ SON DERECE SAĞLAM REFERANSLARIMIZDAN AÇIKÇA ANLAŞILMAKTADIR.

Product
10-27-2021, 14:02
tşkler