PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Bosque'ye ödemeyi yapacak


kayısıkentli
03-18-2008, 19:38
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, siyah-beyazlı futbol takımının eski teknik direktörü Vicente Del Bosque ve yardımcı antrenörlerin 6.706.430,89 Avro anapara alacakları artı faiz ve masrafın ödenmesi konusunda açıklama yaptı.


http://image.haber7.com/haber/86406.jpg

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, siyah-beyazlı futbol takımının eski teknik direktörü Vicente Del Bosque ve yardımcı antrenörlerin 6.706.430,89 Avro anapara alacakları artı faiz ve masrafın ödenmesi konusunda gerekli mali yapı ve mali kaynak açısından hazırlıklı olduklarını vurgulayarak, bu ödemelerin gerçekleştirilip, hukuki sürecin devam ettirileceğini açıkladı.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den, basında yer alan habere ilişkin olarak Borsa Başkanlığı’nca istenen açıklamaya cevaben gönderilen yazıda, şu ifadeler kullanıldı:
"İlgili haberde konu edilen Del Bosque ve yardımcılarının tazminatlarının mart ayı sonuna kadar ödenmemesi halinde kulübümüzün UEFA’nın lisans kriterleri sebebiyle lisans alamayacağı iddiası yer almaktadır. UEFA lisans sistemi içerisinde kulüplerin 31.03.2008 tarihi itibariyle vadesi geçmiş ve ödenmemiş borçlarının olmaması gerektiği herkesin malumudur. Bahse konu Del Bosque ve yardımcı antrenörlerin 6.706.430,89 avro anapara alacakları artı faiz ve masrafın ödenmesi konusunda BJK gerekli mali yapı ve mali kaynak açısından hazırlıklıdır. Bu ödemeler gerçekleştirilip, hukuki süreç devam ettirilecektir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."
Milliyet

"GencFun"
03-18-2008, 22:27
Nihayet sonuçlandı..