PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinemabed - Site Tanıtımı


kralinq
11-18-2011, 01:40
Site Adresi : www.sinemabed.com

Site Açılış Tarihi: 07.05.2008

SineMâbed,içeriğini sinemasever amatörlerin oluşturduğu ve yeni katılımlarla gelişmekte olan bağımsız bir oluşumdur.sinemabed.com'da yetkin film tavsiyeleri (http://www.sinemabed.com/category/film-tavsiye), film önerilerinin (http://www.sinemabed.com/tag/film-oneri) dışında bol miktarda güncel sinema haberleri mevcuttur.
Vizyona giren ve yakında vizyona girecek tüm filmler hakkında güncel bilgileri sinemabed.com?u ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.SineMâbed?i okumak yada yorum yapmak için üye olma zorunluluğunuz yoktur.Bilgiye ulaşmak için kimseyi bir şeylere zorlanmaması gerektiğini düşünüyoruz.
sinemabed.com sadece bu kadarla yetinmiyor.Oyuncularla ilgili röportajlar, detaylı yönetmen analizleri , en iyi filmlerden yapılmış seçkiler ve sinemaya yönelik tartışma konuları ile sizi tam anlamıyla sinemaya doyuruyor.Korku filmi (http://www.sinemabed.com/tag/korku-filmi), komedi filmi (http://www.sinemabed.com/tag/komedi-filmi), aksiyon, bilimkurgu ve aklınıza gelebilecek daha nice türden seçkin filmleri beraber tartışıyor ve beraber yorumluyoruz. Eğer siz de filmleri sadece izlemekle yetinmeyenlerdenseniz sinemabed.com (http://www.sinemabed.com/) ile doğru yerdesiniz.