PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülben'den şova devam


*fanii*
03-18-2008, 11:50
Gülben Ergen, yeni albümünü kendisiyle aynı dönemde çıkaran Demet Akalın için ne dedi ?


Gülben Ergen, yeni albümü "Aşk Hiç Bitmez"in ilk klibini "Sürpriz" adlı şarkısına çekti. Altı ayrı dekorun kullanıldığı klibin çekimleri sırasında gazetecilerle konuşan Ergen, yeni albümünü kendisiyle aynı dönemde çıkaran Demet Akalın için şunları söyledi.

"Biz Demet'le rakip değiliz. O da büyük emek harcayarak yeni bir albüm çıkardı, ben de... Birisiyle mükayese edilmek ve aynı kefeye konulmak bana zarar getirmez, ama karşı tarafı üzebilir. Umarım Demet üzülmüyordur. Çünkü onun yoluna engel olmak istemem."

Gülben'den şova devam

Gülben Ergen, "Aşk Hiç Bitmez" isimli yeni albümünün ilk konserini önceki akşam, Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da (TİM) verdi. Geceye, Ergen'in renkli sahne şovları damgasını vurdu. Gülben Ergen, yeni ve eski albümlerinden oluşturduğu 24 şarkılık repertuvarıyla kulaklara, sahnesi ve kostümleriyle de gözlere hitap etti. Sahneye ****l bir tüpün içinde çıkan Ergen, tüpün dönerek açılmasıyla hayranlarıyla buluştu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Ergen, konser boyunca Canan Yaka imzalı dört kostüm giydi. Sanatçı, konserin ikinci bölümünün başında "Yonca Bahçesi" adlı şarkısını seslendirdi. Ergen'in bu şarkıyı tüm sahneyi kaplayan dev bir etekle ve sahnenin en yukarısından aşağıya inerek seslendirmesi, tüm izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

Konserler devam edecek

Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğindeki konser sırasında Ergen'e 110 kişilik bir ekip eşlik etti. Konserde, özel sahne tasarımı için led ekranlarda sanatçının görüntüleri ve kliplerinden de sahneler kullanıldı. Deniz Akel'in de sanat yönetmeni olarak aralarında bulunduğu ekipte, 10 dansçının yanı sıra Yasemin Yalçın'ın kızı Eylül de yer aldı. Konseri izleyenler arasında Yasemin Yalçın, Derya Baykal, Didem Uzel, Canan Yaka, Ali-Aysun Kocatepe, Ayşe Özyılmazel, Mehmet Ali Birand ve Hakkı Devrim gibi ünlü isimler de vardı. Şarkılarına en kısa zamanda klip çekeceğini müjdeleyen Ergen, "Aşk Hiç Bitmez" albümünün konserlerine de devam edecek. Sanatçı, 21 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde, 29 Mart'ta da Ankara Anadolu Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Gülben Ergen, "Yonca Bahçesi" adlı şarkısını seslendirirken giydiği, tüm sahneyi kaplayan dev etekle izleyicilerde şaşkınlık yarattı.

kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=351778)