PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti'nin kapatılmasına içelim!


Kalpsiz_
03-18-2008, 09:18
http://www2.internethaber.com/images/news/2775.jpg
AK Parti'nin kapatılmasına içelim!
18 Mart 2008 Salı 08:55
Kapatılma haberinin geldiği gün, Boğaz'ın en ünlü balık lokantalarından birinde sevinç çığlıkları atıldı.


Hürriyet'in tepe ismi Ertuğrul Özkök ürkmüş! "Kimin mağdur, kimim mağrur" (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8482230.asp?yazarid=10)olduğunu irdeliyor Özkök.. Kapatılma davası sonrasında, AK Parti'den gelen açıklamalar rahatsızlık duymuş Hürriyet'in tepe ismi:

-Ürktüm.

Özkök'ün neden ürktüğünü yazısının detaylarını okuyarak anlayabilirsiniz. Biz asıl ürkütücü bir olayı sizlerle paylaşmak için, Özkök'ün girişiyle yaptık.

Hürriyet'in İnternet sitesinde, yazarlar kısmının en altında yeralan Referans'ın Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın yazısı asıl ürkütücü olayın detaylarını okurlarıyla paylaşıyor.

"Parti kapatma şerefine kalkan kadehler!" (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8481631.asp?yazarid=216) yazısı Özkök'ü ne kadar ürkütecek bilmiyoruz ama biz bu yazıyı okuduğumuzda gerçekten ufak bir sarsıntı geçirdik.

İşte o yazı:

-Boğaz’ın en ünlü balık lokantalarından biri. Hava henüz kararmakta. Mekan kalabalık, mezeler hazır, kadehler dolu.
Girişe yakın masadan biri coşkuyla bağırmakta: ‘Az önce televizyondan çok güzel bir haber aldık. Yargıtay Başsavcısı sonunda AKP’ye kapatma davası açmış. Hepinizi bu güzel haberin şerefine kadeh kaldırmaya davet ediyorum.’
Birkaç istisna dışında tüm kadehler havada.
Şerefe!

Cuma akşamı bu olayı bizzat yaşayan sanatçı bir dostum anlattı.
‘Çok kötü oldum’ dedi. Bir yanım o coşkuyu paylaşmak istedi, diğer yanım ‘bir saniye arkadaşlar parti kapatmanın şerefine kadeh mi kaldırılır?’ diye isyan etmek.
Elinde kadeh kalakalmış!

Eyüp Can'ın yazısı devam ediyor... Sonu ise "demokrasi adına şerefe" ile bitiyor...

Ertuğrul Özkök'ün bilgisine.