PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : teknoloji haber


reael
11-13-2011, 19:39
http://c1111.hizliresim.com/r/f/j231.jpg

Teknoloji (http://www.teknolojinews.com) insan hayatında oldukça önemli bir yere sabittir. Özellikle son yüzyılda hayatımızın orta yerine yerleşti de diyebiliriz. Kullandığımız araç gereçler, bindiğimiz arabalar, kullandığımız telefonlar yada mobil cihazlar bir teknoloji ürünüdür aslında. Örneğin internet sosyal ve ticari hayatımızda oldukça önemlidir. Bir çok firma internet sayesinde ticaretini sürdürebilmektedir. İnternetin ortadan kalktığını düşünsenize.. Kimseye mail atamayacaksınız, msn ye giremeyeceksiniz, internetten film izleyemeyeceksiniz ve internetten alışveriş yapamayacak, havale yapamayacak yada sanal bilet alamayacaksınız. Dikkat ediyorsanız teknoloji hayatımızı kolaylaştıran büyük bir nimettir.

İnsanoğlu’nun şükretmesi gerekir aslında bu kadar nimete.. Her geçen çıkan yenilikler bizim için sunulan bir kolaylıktır. Önceleri insanlar saatlerce hatta günlerce uğraştıkları bir iş için, şimdi çok kısa bir zamanda halledebilir oldular. Örneğin tarlalarda oraklarla günlerce biçtikleri tarlayı, bir döver biçer bir saat içinde kesip, parçalara ayırabilir özelliğe sahiptir. Halbuki çiftçiler onları biçecek ve onları taşıyacaklar.. Sonrasında da parçalara ayırmak için zaman ve emek harcayacaklardı.

Gün geçmiyor ki teknoloji’de yeni bir gelişme olmasın. Her gün yeni bir icat oluyor. Her gün yeni bir buluş ile teknoloji haber (http://www.teknolojinews.com)leri alıyoruz. Bazen yeni bir araba çıkıyor, bazen yeni bir cep telefonu, bazen yeni bir bilgisayar.. Ve her çıkan yenilikte bize sunulan kolaylık ve güzellikler var.

Teknolojide bizi hayrete düşürecek buluşlar da oluyor. Yüz yıl öncesinde internetten bahsetseydiniz, size deli muamelesi yaparlardı. Yada aya çıkmaktan bahsetseydiniz aklınızdan şüphe ederlerdi.. Fakat bugün bu tür şeyler dikkatimizi bile çekmiyor..

Siz de teknoloji’deki yenilikleri takip etmek ve her gün teknoloji haberleri (http://www.teknolojinews.com)ni takip etmek istiyorsanız, Teknolojinews.com u ziyaret ediniz.