PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konya 1-4 Fenerbahçe


Kalpsiz_
03-16-2008, 17:05
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/191531.jpg 16 Mart 2008 16:30


Haftanın en ilgi çekici maçı bugün Konya'da oynandı. Ligin en golcü takımı Fenerbahçe, en çok gol yiyen ekibi olan Konyaspor'a fark attı... http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
KONYA: 1-4 :F.BAHÇE

Turkcell Süper lig'deki Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Stat: Atatürk
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Serkan Gençerler, Erhan Sönmez

Konyaspor: Damir, Erkan, Ömer, Milos, Da Silva, Mustafa Er, Yusuf, Erman, Ceyhun, Veysel, Murat Hacıoğlu

Fenerbahçe: Serdar, Vederson, Lugano, Edu, Gökhan, Selçuk, Aurelio, Alex, Uğur, Deivid, Kezman

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça Konyaspor başladı... İki takıma da başarılar..

2. dakikada, defansın bir anlık hatasından yaralanan Veysel, rakibinden aldığı topla ceza sahasına girdi. Veysel'in kaleyi sol çaprazdan gören noktadan sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

5. dakikada Konyaspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Veysel'in uzaktan şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

11. dakikada, Konyaspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta, ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Murat Hacıoğlu'nun şutunda, top kalecide kaldı.

16. dakika. Konyaspor etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen isim Ceyhun oldu. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak kalenin farklı şekilde üzerinden auta gitti.

21.Dakika Fenerbahçe sağ kanattan korner atışı kazandı. Alex ortasını yaptı ancak savunma topu uzaklaştırdı.

25. dakika. Karşılaşmada tempo düşük İki takımında net denebilecek gol pozisyonu yok. 0-0'lık eşitlik sürüyor.

31. dakika. Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Deivid De Souza'nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Alex De Souza uygun durumda topu auta attı.

32. dakikada Uğur'un sol kanattan ortasında, kale önünde topla buluşan Deivid'in sert vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

36. dakikada, Fenerbahçe'nin geliştirdiği bir atakta, ceza sahası çizgisi üzerinde topu kontrol eden Alex, Uğur'a derinlemesine pas verdi. Kaleciyle karşı karşıya karşıya Uğur'un sol çaprazdan vuruşunda top kalecide kaldı.

39. dakikada, orta sahada kazanılan bir serbest vuruşu beklemeden kullanan Veysel, ileri uçtaki Murat'a aşırtma bir pasla topu verdi. Kale önünde topla buluşan Murat'ın cılız vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

41. dakika : Fenerbahçe atağında Alex De Souza, ceza sahası dışında iki rakibini geçti kalesini terk eden Damir'in üzerinde vurdu ama top auta gitti.

45. dakika. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.


MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Fenerbahçe başladı

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif (javascript:resimAktar(1,'11479gol.gif')) 48. dakika. Konyaspor Ceyhun'un golüyle Fenerbahçe karşısında öne geçti.

Sağ kanattan etkili gelişen atakta Ceyhun ceza sahası içinde topla buluştuğu anda şutunu attı. Direkten dönen meşin yuvarlak yerdeki Kaleci Serdar'ın sırtına çarparak Fenerbahçe ağlarına gitti.

Konyaspor, Ceyhun'un golüyle Fenerbahçe karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

50. dakika. Konyaspor 2 gole Ceyhun ile yaklaştı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasının dışından kaleyi gören Ceyhun çok sert vurdu. Köşeye giden meşin yuvarlağı Kaleci Serdar harika uzanarak yumruklayıp kornere çeldi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif (javascript:resimAktar(1,'11478degis.gif')) 53. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk yerini Semih'e bıraktı.

54. dakika. Konyaspor bir kez daha Ceyhun ile Fenerbahçe kalesini yokladı. Ceza sahası dışında topu rakibinden kurtaran Ceyhun yerden çok sert vurdu. Kaleci Serdar direğin dibine doğru giden meşin yuvarlağı kapanarak kontrol etmeyi bildi.

55. dakika. Konyaspor bu bölümlerde Fenerbahçe kalesine etkili ataklarla yükleniyor. Sağdan topla ceza sahasına giren Ceyhun yerden pasını çıkarttı. Murat Hacıoğlu'nun önündeki meşin yuvarlağı son anda savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 59. dakika. Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya deplasmanıda beraberliği yakaladı. Hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Deivid ceza sahasına yerden pasını çıkarttı. Semih boş pozisyonda meşin yuvarlağa ayak koyarak Konya ağlarına havalandırdı.

Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya karşısında skoru 1-1 yaptı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 60. dakika. Fenerbahçe Semih'in golüyle Konya karşısında üstünlüğü yakaladı.

Savunmanın arkasına sarkan Deivid boş pozisyondaki Semih'i gördü, Semih boş kaleye vurdu ve topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe Semih'in 2 dakika içinde attığı gollerle Konya karşısında 2-1 öne geçti.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif (javascript:resimAktar(1,'11481sari.gif')) 64. dakika. Konyaspor'da Veysel sarı kart gören isim oldu.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 65. dakika. Konyaspor'da Yusuf yerini Tehoue'ye bıraktı

67. dakika. Karşılaşmada son bölümlere girildi. Fenerbahçe'nin üst üste bulduğu goller sonrası mağlup duruma düşen Konyaspor beraberlik golü için yükleniyor.

68. dakika. Fenerbahçe 3. gole Alex ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Alex, Kaleci Damir ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Kaleci'den dönen topu Brezilyalı yıldız kale sahasına ortaladı. Boş pozisyonda Gökhan Gönül ayak koyamadı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 70. dakika. Konyaspor'da Veysel yerini Washington'a bıraktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 74. dakika. Fenerbahçe'de oyuna sonradan giren Semih 2 golü attıktan sonra sakatlanıp yerini Maldonado'ya bıraktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 81. dakika. Fenerbahçe 3. golü Kezman ile buldu. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Gökhan Gönül rakip kaleye sokulduğu anda ceza sahasına ortasını yaptı. Kezman topu kontrol edip rakibini oyundan düşürdükten sonra Kaleci Damir'in yanından ağları havalandırdı,

Fenerbahçe, geriden gelip Kezman'ın golüyle Konya karşısında skoru 3-1 yaptı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 84. dakika. Fenerbahçe 4. golü Kezman ile buldu. Hızlı gelişen atakta Maldonado ceza sahası içindeki Kezman'a pasını bıraktı. Sırp golcü topu kontrol ettiği anda şutunu attı. Meşin yuvarlak Damir'in yanından Konya ağlarıyla buluştu.

Fenerbahçe, Kezman'ın golüyle Konya deplasmanında skoru 4-1 yaptı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 84. dakika. Konya'da Mustafa yerini Batista'ya bıraktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 86. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Kazım Kazım'a bıraktı.

90. dakika. Maçın normal süresi tamamlandı. Hakem uzatma süresi oynatmadı.

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada üst üste bulduğu gollerle Konya deplasmanında 4-1 galip gelerek puanını 57 yapıp zirve yarışını sürdürdü.

morciii
03-16-2008, 19:14
belliydi zaten bu maçı alacağı nalçacılar kudurmuştur artık sinirden :D
özetini izlerim akşam artık