PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Petekkaya'nın sırrı ortaya çıktı


melek
03-16-2008, 10:43
http://www2.internethaber.com/images/news/13267.jpg


Petekkaya'nın sırrı ortaya çıktı
Petekkaya'nın sırrı ortaya çıktı
14 Mart 2008 Cuma 15:20
Oyuncu Erken Petekkaya'nın alnında bir iz var. Ve o izin de hüzünlü bir hikayesi...
Kanal 1’deki Yüz Yüze programına konuk olan oyuncu Erkan Petekkaya, Kenan Erçetingöz’ün "Küçük yaşlarda çocuk yuvasına verildiğin doğru mu?" sorusuna çok şaşırdı.

Bu gerçeği kimsenin bilmediğini ve bu bilgiye nasıl ulaşıldığını anlamadığını söyleyen Petekkaya, hayatında belki de çok büyük bir dönemece neden olan alnındaki yara izini ve yaşadığı o günleri biraz zorlanarak da olsa şöyle anlattı:
"Benim babam çok kıymetli çok özel bir adamdır. Eğer şu anda aklı başında biraz düzgün, biraz insan bir çocuksam bunu anne ve babama borçluyum. Olabiliyor. Annem ve babam ben 5,5 yaşındayken darıldılar birbirilerine. Annem kızkardeşimi alıp Ankara’ya gitti. Ben babamla kaldım. Tabi babam bir süre bana bakabildi. Sabah işe gidiyor falan. İki apartman yanda halam oturuyor, orada kalıyorum. Babam akşam gelip beni alıyor falan. Sonuç olarak küçük bir çocuğa nasıl bakabilirsin ki? O da biraz Anadolu erkeği tabi. Ben de aksi bir çocuktum, haşarı bir çocuktum.’Babam en sonunda yapamadı ve beni bir yuvaya verdi. Ama orada 15-20 gün kaldım. Daha fazla değildi. Babam beni oraya verdi ama her gün işten çıkışta benim yatma vaktime kadar benimle kalıyordu. Yatacağım zaman gidiyordu. Her akşam böyleydi. Orada anne babası olmayan bir kız çocuğuyla arkadaş oldum. Onunla oynardım genelde. ’Salıncakta sallanalım mı?’ dedi. "Sallanlım’ dedim. Ben onu sallarken salıncağı tutamadım ve alnıma geldi. Bu nedenle alnım yarıldı. Hayatta insanın başına bir şey geliyor ve o birdenbire bütün yaşamını değiştirebiliyor. Bu izi bu nedenle çok severim. Bakırköy Devlet Hastanesinde diktiler alnımı. Babam akşam geldi kafam sarılı tabi. Deliye döndü, çok üzüldü. Hemen beni oradan aldı. Ertesi sabah trene bindik, Ankara’ya gittik. Oradan kardeşimi ve annemi aldık geldik. Belkibu üç ay sonra ya da 2 ay sonra olacaktı ama hemen oldu. Ama belki de ben orada bir kaç ay kalsaydım değişik travmalar yaşayacaktım ve o travmalar belki de şu anda benim hayatımda çok başka şeyler yaratacaktı, belki psikopat olacaktım, belki çok sağlıklı olacaktım. Çok enteresan ama bu yara izinin hayatımda çok büyük önemi vardır ve çok severim bu izi."

Kaynak: Televizyon Gazetesi