PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraspor: 0-1 :Galatasaray


_SoN_
03-15-2008, 21:19
http://www2.internethaber.com/images/news/58382.jpg
Cimbom'un zirve inadı
15 Mart 2008 Cumartesi 21:04
Galatasaray Başkentte altın buldu. Zorlu Ankaraspor deplasmanından, Ümit Karan'ın bir golü sayesinde mutlu dönüyor...


ANKARA: 0-1 :G.SARAY

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Volkan Narinç

Ankaraspor: Senecky, Erhan, Özer, Emre Aşık, Hamilton, Tayfun, Hürriyet, Adem Koçak, Tita, Mehmet Yılmaz, De Nigris

Galatasaray: Aykut, Sabri, Emre, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Arda, Lincoln, Nonda, Ümit Karan

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Ankaraspor başladı... İki takıma da başarılar diliyoruz...

3. dakika. Ankaraspor hızlı gelişen atakta gole yaklaştı... Ceza sahasına gönderilen ortada Aykut boşa çıktı. Topu çıkmadan kontrol eden Tita pasını De Nigris'e kazandırdı. Bu pozisyonda De Nigris savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

9. dakika. Ankaraspor gole Mehmet Yılmaz igris ile gole yaklaştı. Sağdan gelişen atakta Özer ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmanın arasında iyi yükselen Mehmet Yılmaz kafayı vurdu. Aykut köşeye giden topa harika uzanarak gole izin vermedi.

11. dakika. Karşılaşmada 0-0'lık eşitlik sürüyor. G.Saray sağdan rakip kaleye etkili indi. Karan'ın pasında ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Kimsenin dokunamadığı meşin yuvarlak Senecky'de kaldı.

12. dakika. Maçta tempo yüksek. İki takımında karşılıklı etkili atakları var. Ankara'dan 2 ciddi gol pozisyonu geldi. G.Saray henüz istediği pozisyonları üretebilmiş değil.

14. dakika. Ankaraspor rakip ceza sahasının hemen dışınan serbest vuruş kazandı. Başkent ekibinden topun gerisine geçen isim Özer oldu. Bu futbolcu çok sert vurdu. Köşeye giden meşin yuvarlağı Aykut harika uzanarak çıkartmayı başardı.

20. dakika. Karşılaşmada golsüz eşitlik sürüyor. İki takımında gole yakın atakları var. Ankaraspor, G.Saray önünde bu ana kadar başabaş bir mücadele sergiledi. Ortada bir maç oluyor.

22. dakika. G.Saray Nonda ile gole çok yaklaştı. Ankaraspor savunmasının arkasına atılan pasa hareketlenen Nonda bir anda Kaleci Senecky ile karşı karşıya kaldı. Savunmanın ofsayt diye durduğu anda Nonda, topu Senecky'e teslim etti. Sarı-Kırımzılı ekip mutlak bir gol fırsatından sonuç alamadı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif (javascript:resimAktar(1,'11479gol.gif')) 25. dakika. G.Saray Ümit Karan'ın golüyle Ankaraspor karşısında öne geçti. Sağ kanattan ceza sahasına giren Nonda boş pozisyondaki Karan'ı gördü. Karan plase bir vuruş ile Kaleci Senecky'in yanından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

G.Saray, Ankara önünde Ümit Karan'ın golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

29. dakika. G.Saray atağında savunmanın arkasına sarkan Nonda topu göğsüyle yumuşattığı anda ayağından açtı. Tehlikeli olabilecek pozisyonda Ankara savunması araya girerek meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

35. dakika. Ankaraspor atağında ceza sahası dışında De Nigris'in pasıyla topla buluşan Adem Koçak kaleyi düşündü. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

40. dakika. İlk yarı için son 5 dakika. G.Saray, Ümit Karan'ın golüyle 1-0'lık üstünlüğünü koruyor.

45. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

Uzatma bölümlerinde başka gol olmadı... G.Saray ilk 45 dakikayı Ankara deplasmanında 1-0 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya G.Saray başladı...

48.dakika. G.Saray sol kanattan Lincoln ile serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Ümit Karan'a oynanan topu Tita araya girerek alıp hızlı bir atak geliştirdi.

Savunmanın arkasına sarkan Mehmet Yılmaz, topla buluştuğu anda vuruşunu yaptı. Kaleci Aykut iyi kapanarak bir kez daha kalesinde gole izin vermedi.

53. dakika. Ankaraspor sağ kanattan rakip ceza sahasına etkili geldi. Tita'nın pasında topla buluşan De Nigris'in önündeki topa G.Saray savunması son anda müdahale ederek tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif (javascript:resimAktar(1,'11478degis.gif')) 56. dakika. G.Saray'da Arda yerini Ayhan'a bıraktı.

58. dakika. G.Saray kanattan rakip kaleye etkili indi. Ümit Karan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Lincoln, Tayfun'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.

60. dakika. Karşılaşmada son yarım saate girildi. G.Saray'ın Karan'ın golüyle Ankara karşısında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

61. dakika. G.Saray gole Ümit Karan ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Karan ceza sahasının dışınan topun gelişen çok sert vurdu. Kaleci Senecky'i geçen meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif (javascript:resimAktar(1,'11478degis.gif')) 68. dakika. Ankaraspor'da Özer yerini Murat Tosun'a bıraktı.

70. dakika. G.Saray atağında Ayhan'ın pasında Ümit Karan arka direkte topun gelişine çok sert vurdu. Kaleye yönelen top Ankara savunmasına Erhan Albayrak'tan döndü. Bu pozisyon sonrası Erhan yerde kaldı.

75. dakika. G.Saray Lincoln ile gole çok yaklaştı. Sağdan topu rakiplerinden kurtaran Ayhan, ceza sahasındaki Lincoln'ü gördü. Brezilyalı yıldız uygun durumda meşin yuvarlağı yandan auta vurdu.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif (javascript:resimAktar(1,'11481sari.gif')) 79. dakika. G.Saray'da Barış sarı kart gören isim oldu.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 80. dakika. Ankara'da Ahmet ve Tita yerlerini Murat Akyüz ile Ediz'e bıraktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 82. dakika. G.Saray'da Barış yerini Mehmet Güven'e bıraktı.

84. dakika. Ankaraspor Tayfun ile gole çok yaklaştı. G.Saray savunmasının Servet'in büyük hatası sonrası kaleci Aykut ile karşı karşıya kalan Tayfun sert vurdu. Köşeye giden topu Kaleci Aykut harika bir refleks ile çelip gole izin vermedi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 88. dakika. G.Saray'da Ümit Karan yerini Bouzid'e bıraktı.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 5 dakika ilave etti.

90+1. dakika. Maçın uzatma anları Ankaraspor beraberlik golü için yükleniyor. G.Saray tüm hatlarıyla savunmasına çekilmiş durumda.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 90+4. dakika. Ankaraspor'da Erhan Albayrak sarı kartı gören isim oldu.

Uzatma anlarında Ankara'nın gol için baskısı sonuç vermedi. G.Saray, ilk yarıda Ümit Karan'ın ayağından bulduğu golle Başkent deplasmanında 1-0'lık galibiyet çıkartmayı bildi.

DİGİMAX
03-16-2008, 11:47
aynı ruhsuz oyun devam mediyor ama 3 puan 3 puandır..
lincolnunun çok formsuz olması da hiç iyi değil takım için...