PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinan Engin Fener'i rakip görmüyor


Fırtına_
03-14-2008, 09:54
Sinan Engin Fener'i rakip görmüyor
Sinan Engin Fener'i rakip görmüyor
14 Mart 2008 Cuma 09:35
Sinan Engin: 'Galatasaray'ı İnönü Stadı’nda yenerek büyük bir engeli aştık. F.Bahçe yarışta bize rakip bile olamaz'

Süper Lig’de 137 hafta sonra zirveye çıkan Beşiktaş’ın önünde 9 final haftası kaldı. Siyah beyazlılar, bu zorlu 9 maçın en önemlilerinden birini 16 Mart Pazar günü BJK İnönü Stadı’nda Trabzonspor’la oynayacak. Futbolcusundan teknik heyetine, yönetiminden taraftarına kadar herkes bu maça odaklanmış durumda. Tek hedef, sahadan galip ayrılmak.

Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Trabzonspor karşılaşmasının önemine değinirken, "Şampiyonluk yolu bu maçtan geçiyor. Kazanırsak büyük avantaj sağlarız. Fenerbahçe bize rakip olamaz" dedi.

Rusya’nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz Karadeniz’in kendilerine karşı oynamayacak olmasını avantaj olarak kabul etmeyen Sinan Engin, bu konuda şunları söyledi: "Trabzonspor’un sistemini ve taktiğini biliyoruz. Rakibimizin hocası Ersun Yanal İnönü Stadı’nda takımını sahaya önce beraberlik, ardından galibiyet düşüncesi ile çıkartacaktır. Moral ve motivasyonu üst düzeyde olan Beşiktaş futbol takımımız, İnönü Stadı’nda taraftarımızın da desteği ile galip gelecektir."

EN BÜYÜK ENGELİ AŞTIK

Beşiktaş’ın ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu savunan Sinan Engin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligin en zorlu maçlarını geride bıraktık. Süper Lig’de şampiyonluk yolunda tek rakibimiz Galatasaray’dı. Onu da İnönü Stadı’nda yenerek büyük bir engeli aştık. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha temkinli ve dikkatli olmalıyız. Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda rakibimiz olamaz. Futbolcularımız da rakipleri karşısında kazanma arzusu ile oynamalı. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam gerekli çalışmaları yaptırıyor. Kendisine inanıyor ve destekliyoruz."

Siyah beyazlı takımın rakiplerine oranla daha üst düzey futbol oynadığını belirten Sinan Engin, "Kalecimiz Rüştü, defansımız İbrahim Toraman, Ali Tandoğan, Baki, Gökhan Zan, İbrahim Toraman ile çok iyi anlaşıyor. Ligi en az gol yiyen ekip olarak bitirmek istiyoruz.

FATİH HOCA GEREĞİNİ YAPAR

Milli Takımımız’ın kalecisi Rüştü, bilgi, deneyim ve tecrübelerini takıma aktararak başarıda önemli rol oynamaktadır. Sezon başında eleştirilen defansımızın tüm oyuncuları Milli Takım’da oynayacak düzeye gelmişlerdir. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de gereğini mutlaka yapacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş’ın pazar günkü karşılaşmada Trabzonspor’u yenmesi halinde şampiyonluk umutlarının daha da artacağına dikkat çeken Sinan Engin, sözlerini şöyle tamamladı: "Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu bugüne kadar teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın bir dediğini iki etmedi. İstediği tüm oyuncuları başarı ve şampiyonluk için transfer etti.

Ertuğrul Sağlam’ın sistem ve taktik yapısına uygun oyuncular topluluğu bir araya geldi. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu ile birlikte takımı zafere taşıyacaktır. Biz şampiyonluğa inanıyoruz."