PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar da 'Polat' dedi!


DİGİMAX
03-10-2008, 10:28
Galatasaray'ın 22 Mart'ta gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul önesinde başkan adayı olarak 5 isim çıktı ve renk seçimlerini yaptılar. Mecidiyeköy’deki kulüp binasında gerçeklen renk seçiminde "Kırmızı" renk Adnan Polat, "Sarı" Serdar Eder, "Gri" Adnan Öztürk, "Mavi" Nazım Durak ve "Yeşil" de Taner Aşkın’ın oldu.

Seçim kulisleri son sürat devam ederken, camianın can damarı olan taraftarların gönlü ise Adnan Polat'tan yana. Galatasaraylı taraftarların buluşma noktası olan Webaslan.com'da "22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde başkan adayları belli oldu. Peki sizin tercihiniz kim?" sorusunun yöneltildiği bir anket düzenlendi.

Halen devam etmekte olan ankete katılan 83 bin kişiden 68 bini (%81) Adnan Polat'ın Galatasaray başkanı olması yönünde oy kullandı. Adnan Polat ile birleşmesine kesin gözüyle bakılan ancak buna rağme aday olmak için renk seçimi yapan Adnan Öztürk ise 10 bin (12.1) oy alarak Adnan Polat'ın en yakın rakibi oldu. Diğer adaylardan Taner Aşkın 3000 (%3.7), Serdar Eder 1200 (%1.3) ve Nazım Durak da 954 (%1.2) oy aldı.

ANKATE KATILIN (http://www.webaslan.com/index.php?giris=ok)