PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'nin kritik maçı


_SoN_
03-09-2008, 17:25
http://www.sonforum.info/./images/news/56801.jpg
Fenerbahçe'nin kritik maçı
09 Mart 2008 Pazar 17:00
Fenerbahçe ligde zirve mücadelesi veriyor. Rakiplerinin kazandığı haftada puan kaybet istemiyor. İşte olası 11'ler...


Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı Ramon Sanchez Stadı'nda yenerek tüm dünyayı ayağa kaldıran Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de muhteşem taraftarının önünde Vestel Manisaspor'u ağırlıyor. Sarı-lacivertliler, Vestel Manisa'yı da yenerek taraftarlarına büyük bir coşku daha yaşatmayı hedefliyorlar.

Ligde üst üste kayıplar veren sarı-lacivertliler, Ege ekibini mağlup ederek şampiyonluk yarışına kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Sevilla'yı eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazan Fenerbahçe yeniden Süper Lig'e döndü. Sarı-lacivertli ekip bugün saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Vestel Manisa'yı ağırlayacak. Bursaspor ve Ankaragücü karşısında 5 puan kaybeden Fenerbahçe, Sevilla zaferinin getirdiği moralle Vestel Manisa'yı mağlup ederek ligde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

6'NCI RANDEVU

Fenerbahçe ile Vestel Manisa, ligde 6. kez karşı karşıya gelecek. Vestel Manisa'nın ligde ilk kez yer aldığı 2005-2006 sezonundan bu yana yapılan 5 maçtan 2'sini Fenerbahçe, 1'ini Vestel Manisa kazanırken, son 2 randevu ise berabere sonuçlandı.

Geçen sezon İstanbul'daki karşılaşma 0-0, bu sezon Manisa'da yapılan maç ise 1-1 sona ermişti.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de, Galatasaray'la oynanan derbi maçta kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan Volkan Demirel ve sakatlıkları süren Roberto Carlos ile Deniz de bu maçta forma giyemeyecek. sakatlıktan kurtulan Maldonado'nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

VESTEL MANİSASPOR

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının zor bir maç olacağını belirtirken, Fenerbahçe'ye karşı "Sevilla tarzı" oyun sergileyeceklerini açıkladı.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Vederson, Deivid, Mehmet Aurelio, Selçuk, Uğur Boral, Alex, Kezman

VESTEL MANİSASPOR: Ufuk Ceylan, Şener, Ümit Bozkurt, Ferhat, Sezer, Uğur İnceman, Koray,Nizamettin, Metin, Rafael