PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimiz Recep İvedik'iz


Fırtına_
03-09-2008, 10:39
Hepimiz Recep İvedik'iz
Hepimiz Recep İvedik'iz
07 Mart 2008 Cuma 09:46
Eleştirmenler filme tepkili. Ama halk bu filmi çok tuttu. Gişede rekora giden yapım için vatandaş ne diyor?
Otoriteler, küfürlü diyaloglar nedeniyle 'Çocuğunuzla gitmeyin' uyarısı yaparken, filmden çıkan birçok kişi ise 'Recep İvedik bizden biri. Çok güldük' diye konuşuyor. Filmi izleyen vatandaşların İvedik hakkındaki görüşleri şöyle:

Mustafa Taş (Esnaf): Rolleri çok güzel yapmış. Benim Murat diye bir arkadaşım var ona çok benziyor. Film bence çok güzel. Geçen gün arkadaşlarımızla biraraya geldik ve filmi konuştuk. Baktık millet ona benzemek ve söylediklerinin tekrarını yapmak için gayret sarfediyor. İvedik'in filminden çok hareketleri ve karekterin mimikleri hoşumuza gitti. Kaşları çok değişik, komik bir yüzü var.

Mehmet Çapar (Otogar çalışanı): Tiyatrocu bir tipi yok. Şişman ve devamlı küfrediyor. Bu yaşıma geldim böyle bir tip görmedim. Otogarda karşıma çıksa korkmam ama bayanlar korkabilir. Bana yol sorsa bile göstermem.

İlhan Kınay (Şoför): Çok küfür söylemiş filmde abimiz ama yakışmış. Sinema bu herkes özgür. Manitam yok tek gittim sinemaya. Filmi izledim, adam bizi anlatmış abi. Hiç tipi yabancılamadım. Benimde bu tipte manyak arkadaşlarım var. Çok küfür var ama zaten ben küfürsüz bir sokak, mahalle görmedimki hayatım boyunca.

Burhan Doğan (Taksici): Çok güzel bir film bu ya. Nasıl çeşit çeşit makarna varsa. Bu da farklı bir makarna olmuş. Başka türlü güzel bir adam bu İvedik abi. Film hayatımdan birisi sanki, yakın bir arkadaşımın bir aynası gibi. Arkadaşlarımız arasında küfürden serzenişte bulunanlar oluyor. Yav nasıl sarımsaklı, ıspanaklı yemek varsa o da öle bir şey. Bunun sadece sarımsağı fazla abi. (Yeni Şafak)