PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baykal’a baba destek!


Kalpsiz_
03-08-2008, 14:21
http://www.internethaber.com/images/news/56641.jpg
Baykal’a baba destek!
08 Mart 2008 Cumartesi 10:23
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hükümet ve TSK ile girdiği polemikte çok büyük bir destek gördü. 'İyi gidiyorsun' diyen kişi;

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a hükümet ve TSK ile gir+diği polemikte en büyük destek 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den geldi. Ve asker de Baykal'a üstü kapalı mesajlar gönderdi.
DEMİREL ARADI
Hürriyet Ankara Temsilcisi Enis Berberoğlu'nun köşesinden "Baykal'a Baba desteği" (http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8404411.asp?yazarid=6&gid=61&sz=51649) başlığıyla aktardığına göre 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Baykal'ı aramış ve ’Çok iyi gidiyorsun, bir tek sen kaldın’ demiş.
ORDUYA KARŞI EL ELE
Berberoğlu Demirel ve Baykal'ın daha önceki yakınlaşmalarının da yine 4 Haziran günü, 27 Nisan muhtıra fırtınası sırasında yaşandığını söylüyor ve "Bu görüşme de CHP ile Genelkurmay gerginliğine rastladı. Sadece tesadüf mü, bilemem" diyor.
ASKERDEN ÜSTÜ KAPALI MESAJ
Askerin Erdoğan'a mesaj gönderip göndermediğini de Baykal , Berberoğlu'na şöyle anlatmış: "Üstü kapalı mesajlar var, ’sizi kastetmedik’ diye. Ama yazılı açıklama hiçbir izaha gerek bırakmıyor" yanıtını verdi.