PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan Paşa gibi konuştu!


Kalpsiz_
03-08-2008, 12:37
http://www.internethaber.com/images/news/54102.jpg
Erdoğan Paşa gibi konuştu!
08 Mart 2008 Cumartesi 08:50
Büyükanıt 'ABD istedi diye çekildiğimiz ispat etsinler, üniformamı çıkarırım' demişti. Erdoğan da onu örnek aldı.

'ABD istedi diye Irak'tan çekildiğimizi ispat etsinler üniformamı çıkarırım' diyen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ın ardından Başbakan Erdoğan da 'İspat etsinler, siyaset elbisesini çıkarırız' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'taki terör örgütü PKK'ya yönelik askeri harekatın ABD'nin etkisi ile bitirildiği iddialarına sert yanıt verdi.
Askeri operasyonun ABD'nin talimatı ile bittiği iddialarını reddeden Erdoğan şunları söyledi:

İSPATLASINLAR, SİYASET ELBİSEMİ ÇIKARIRIM

"Biz milletten aldığımız emanete asla ihanet etmeyiz. Bu hükümet hiçbir yerden emir alarak bu adımları atmamıştır. Olayın birçok boyutu vardır. Askeri boyutu TSK yönetti. 1.5 metre karda 7 bin rakımda bizim evlatlarımız operasyon yaptı. Biz de hedefe ulaştığımıza emin olduk. Askerimizi çektik. Kimse askerin ordunun üzerinden siyaset yapmasın. Söyleyecek bir sözü varsa bize söylesinler ama cevabımızı da dinlesinler. Bize inanmıyorlar, Genelkurmay Başkanı'na inanmıyorlar. Peki kime inanıyorlar. Kimse bize ‘ABD'den talimat aldı’ diyemez. İddia sahipleri iddialarını ispatlamadıkça ülkede nasıl dolaşacaklar bunu merak ediyorum. Eğer ispat ederlerse biz siyaset elbisemizi üzerimizden çıkartırız."




Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg