PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanser Tedavisi ve Yöntemleri


alex57
10-18-2011, 15:06
http://www.kanser.com.tr/wp-content/uploads/Kansere-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm-Var-kitap-202x300.jpg

Kanser çağımızın en önemli hastalıkların başında gelmektedir. Genetik yolla veya sonradan düzensiz beslenme sonucu bu hastalık kendini gösterebilir. Kanserin bir çok çeşidi olmakla beraber bir çok organda kendini gösterebilir.

Tüm kanserler değerlendirildiğinde iyileşme oranları çok yüksektir. Fakat hastalığın cinsi veya olumsuz bir takım etmenler bunları etkiler. kanser (http://www.kanser.com.tr/) türlerinde en çok akciğer ve meme kanseri görülmektedir.


kanser tedavisi (http://www.kanser.com.tr/)nde erken teşhisin önemi çok büyüktür. Kanser ne kadar erken teşhis edilirse tedavide başarılı olma şansı daha yüksektir. Kanserin birden fazla şekilde tedavisi mümkündür.Radyasyon,kemoterapi ve alternatif tıp yöntemleri gibi tedavi çeşitleri mevcut.

Çok çeşitli kanser türleri bulunmaktadır. Bunlardan birisi de böbrek kanseridir. Böbrek kanserinin erken teşhisinde tedavi sansı çok büyüktür. böbrek kanseri (http://www.kanser.com.tr/)nin belirtilerinde idrarda kan, kilo, iştahsızlık gibi belirtiler görülebilir.