PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK'da şampiyonluk primi


Kalpsiz_
03-07-2008, 14:46
Şampiyon olunması halinde futbolculara süper prim vermenin planlarını yapan Başkan Demirören, bu konuyu yönetim kuruluna götürme kararı aldı. Gelecek hafta yapılacak yönetim kurulunda bu konuyu masaya yatıracak.

Başkan Demirören'in prim miktarını futbolcuların motivasyonunu üst düzeye çıkaracak bir oranda yapmayı planladığı öğrenildi. Primin bugüne kadar şampiyonluk için verilmiş en yüksek miktar olması bekleniyor. Demirören'in süper prim miktarını resmi olarak bu ayın sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi açıklayarak futbolcuları dahi iyi konsantre olmalarını sağlamayı planladığı ifade edildi.

Yaklaşık 4 yıldır kötü günlerde bile takımın yanında olan ve teknik heyet ile futbolculara devamlı destek veren Demirören, şimdi ise zirvede olmanın keyfini çıkarıyor. Demirören'in, “Şampiyonluk inancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Buna artık futbolcuların da inanması beni mutlu ediyor. Futbolcuların şampiyonluk hedefini kafalarına kazıması için onları motive etmek adına ne gerekiyorsa yapmalıyız” dediği öğrenildi.

Yönetim son olarak futbolcuların geciken alacaklarının ve derbi maç primleri konusunda harekete geçti. Başkan Demirören'in talimatıyla futbolcuların tüm alacakları hesaplarına yatırıldığı öğrenildi. Demirören'in teknik direktör Ertuğrul Sağlam aracılığıyla futbolculara “Kimse para konusunu düşünmesin. Sadece maçlara konsantre olsun. Kimsenin Beşiktaş'tan alacağı kalmaz” diye masaj gönderdiği ifade edildi.

Artık hataların telafisi çok zor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlemek için Gençlerbirliği'ni mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi. Futbolcularına güvendiğini belirten Sağlam, “Bu sorumluluğun bilincine vardığınızı iyi biliyorum. Bu saatten sonra takımda olumsuzluğa yer yok. Liderliğe yükseldik ama bunu korumak bizim için çok daha önemli. Maçta dikkatli olmanızı istiyorum. Bir hata bize çok şeye malolabilir. Bu günden sonra hatanın telafisi çok zor olur. Çünkü yavaş yavaş ligin sonuna yaklaşıyoruz” şeklinde uyardığı öğrenildi.

YENİŞAFAK