PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mourinho'ya sürpriz oldu


Kalpsiz_
03-07-2008, 11:15
Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Roma'nın Real Madrid'i elemesinden daha çok Fenerbahçe'nin Sevilla'yı elemesine şaşırdığını söyledi.

İspanya'nın Valencia kentinde İspanyol basınının sorularını yanıtlayan Mourinho, ''Sevilla'nın, Fenerbahçe karşısında elenmesi, Real Madrid'in elenmesinden beni çok daha fazla şaşırttı. Roma çok güçlü bir takım. Oyun tipi ve kişisel olarak tanımasam da teknik direktörü benim çok hoşuma gidiyor. Çok iyi iş çıkarıyor. Roma, hiçbir baskı hissetmeden ve iyi bir futbolla çok iyi bir maç yaptı'' diye konuştu.

Öte yandan, Şampiyonlar Ligi'nde hem Real Madrid, hem de Sevilla'nın elenmelerinden İspanyol takımlarının kötü bir dönemde olduğu görüşlerine katılmayan Mourinho, şu değerlendirmeyi yaptı:

''Şampiyonlar Ligi'nde iyi takımlar her zaman gruplarından çıkıyorlar. Ama eleme maçlarında bazen küçük ayrıntılarla maç kaybedilebiliyor. Üstelik 2 yıl önce Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Valencia iki kez final oynadı. Sevilla 2 kez UEFA Kupasını kazandı. İspanyol futbolu kötü değil.''