PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Ahmet Çakar konuştu


Kalpsiz_
03-06-2008, 17:41
http://www.internethaber.com/images/news/38658.jpg
Ve Ahmet Çakar konuştu
06 Mart 2008 Perşembe 08:59
Türkiye'nin dilindeki isim sonunda konuştu. Olay spor yazarı Ahmet Çakar'ın sözleri espri mi iddia mıydı?

İlgili Haberler
Ahmet Çakar bikini giyecek! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=131275)
İşte bikinili Ahmet Çakar (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=131395)
Zeki Triko'dan Çakar'a bikini (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=131420)



Türkiye'nin gündemindeki Ahmet Çakar bikini esprisine açıklık getirdi. Sözlerinin iddia değil, program öncesi çay odasında arkadaşlara yaptığı bir espriden ibaret olduğunu ileri sürdü.

Sabah'tan Emrah Kayalıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Çakar, medyanın 5-6 dakikalık görüntünün bir cümlesini alıp yayınlayınca çarpıtıldığını savundu. Çakar, programda söz konusu olayın nasıl geliştiğini anlattı:

FUTBOL JARTİYER BİLE GİYDİRİR

Bu arada sunucu Melih Gümüşbıçak bana "Program öncesinde çay odasında bir espri yapmıştın. Onu da söylesene" dedi. Ben de "Fenerbahçe elesin bikini giyeceğim dedim. Ama futbolda iddia olmaz. Futbol adama değil bikini, jartiyer bile giydirir. Böyle bir taahhüdüm yok. Ben manyak mıyım? Futbolda öyle sürprizler yaşanmıştır ki. Mesela toplama takım Faroe Adaları koskoca Avusturya'yı Dünya Kupası'ndan elemişti. Bakın beyler bu işin şakası olmaz. Bu bir espridir. Benim böyle bir taahhüdüm yoktur" dedim.

KONUŞMANIN TAMAMINI İZLESİNLER

Yine konuşmamda demiştim ki; "Ben böyle bir taahhütte bulunmam. Ben manyak mıyım? Futbolda her türlü sonuç olur. Yerine getiremeyeceğim hiçbir taahhüdün altına girmem." Bu röportajı okuyan yüz binlerce insana sesleniyorum. Youtube'u açsınlar. Altıpas'taki konuşmamın tamamını izlesinler. Ondan sonra kararı versinler. Taahhüt etseydim, bedeli ne olursa olsun taahhüdümü yerine getirirdim.

BİNLERCE KİŞİ BENİ ARAMIŞ

Sabah 07:30'da hanım erken televizyonu açmış ve benimle ilgili meydanlardaki gösterileri fark etmiş olacak ki, beni hemen uyandırdı. Bir de baktım ortalık yıkılıyor. O anda fark ettim ki; benim ısrarla "Bu bir taahhüt değildir" dediğim bir espri bir mizah unsuru olarak belki de haftalarca kullanılacak. Arayanın haddi hesabı yok. TV'ler, radyolar, eş dost, belki de binlerce kişi beni aramış. Birçok TV kanalı ana habere çıkarmak istiyordu. Birçok gazete röportaj arzuluyordu. Ama bir açıklama yapma gereği duyduğum andan itibaren gazeteme konuşmayı uygun gördüm. Çünkü sütten ağzım yanmış. TV'lerde sadece bir cümlenin alınıp diğerleri alınmadığında başınıza neler geleceğini daha 24 saat önce görmüştüm.

alfonzo28
03-06-2008, 19:07
halk arasında dönek die tabir edlio:D