PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener coşkuyla döndü


Kalpsiz_
03-06-2008, 10:26
Fener coşkuyla döndü
Emre OKTAY-Semih BAHADIR 6 Mart 2008 http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/5125135.jpgSevilla önünde destan yazan Fenerbahçe’yi İstanbul’da medya ordusu ve taraftarlar sevgi gösterileriyle karşıladı. Taraftarlar, meşaleler ve yaptıkları tezahüratlarla kafileyi bağrına bastı.


Fenerbahça kafilesine coşkulu karşılama (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=10277&rid=2)
TARİHİNDE altın sayfa açan Fenerbahçeli futbolcular, Sevilla destanının ardından İstanbul (http://www.hurriyet.com.tr/index/istanbul/)’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Kafileyi taşıyan özel uçak dün saat 19.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Çok sayıda basın mensubunun görev yaptığı ve birçok televizyon kuruluşunun canlı yayınla ekrana getirdiği kafilenin gelişine, taraftarlar da coşkulu tezahüratlarıyla eşlik etti.

Konvoy oluşturdular

Meşaleler yakıp, marşlar ve tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulunan sarı lacivertli futbolseverler, yoğun ilgiden dolayı izdihama neden oldu. Takımı taşıyan otobüs, havaalanında güçlükle çıkarken, taraftarlar oluşturdukları uzun konvoylarla takımı takip etti. Samandıra’ya kadar kafileyi takip eden sarı lacivertliler, burada da uzun süre sloganlar atıp, sevgi çemberi oluşturdu.

Zico’ya sürpriz pasta

Taraftarlar bir ara kaleci Volkan ve kaptan Alex (http://www.hurriyet.com.tr/index/Alex/)’i otobüsün önüne çağırarak iki futbolcuya sevgilerini gösterdi. Bu arada Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/)’nin İspanya’dan dönüşü sırasında, Sevilla maçından 1 gün önce 55 yaşına giren teknik direktör Zico için uçakta sürpriz doğum günü pastası kesildi. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin hazırladığı pasta, Zico ve uçakta bulunanlara ikram edildi. Doğum günü kutlaması, FB TV’den yayınlandı. Öte yandan G.Antep, Bursa, Kasımpaşa, Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/), Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/)’ye kutlama mesajı gönderdi.