PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevilla: 5-5 :F.Bahçe


morciii
03-05-2008, 00:36
Fenerbahçe Sevilla'ya ters verdihttp://www.internetspor.com/v3/resim/haber/219231.jpg


Fenerbahçe, Sevilla'da kötü başladığı karşılaşmada adeta küllerinden doğdu... Sarı-Lacivertli ekip müthiş bir mücadele sonrası penaltılarla adını çeyrek finale yazdırdı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
SEVİLLA: 5-5 FENERBAHÇE

Stat: Ramon Sanchez-Pizjuan
Hakemler: Massimo Busacca, Matthias Arnet, Stephane Cuhat (İsviçre)

FC Sevilla: Palop, Dragutinoviç, Alves, Adriano, Navas, Poulsen, Fabiano, Kanoute, Escude, Capel, Keita

Yedekler: De Sanctis, Duda, Renato, Mosquero, Maresca, De Mul, Chevanton

Fenerbahçe: Volkan, Lugano, Wederson, Kezman, Aurelio, Alex, Selçuk, Uğur Boral, Edu, Gökhan, Deivid

Yedekler: Serdar, Önder, Yasin, Can, Ali Bilgin, Colin Kazım, Semih Şentürk

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Fenerbahçeli futbolcular başladı... Temsilcimize başarılar diliyoruz...

1. dakika. Sevilla sol kanattan atak geliştirmek isterken Gökhan Gönül'ün müdahalesiyle Capel yerde kaldı. Sevillalı futbolcunun yerde kaldığı pozisyonda maç kısa bir süre sonra hakem atışıyla başladı.

3. dakika. Maçta ilk bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ilk metrelerinden serbest vuruş kazandı. Alex'in pasıyla topla buluşan Gökhan Gönül çalımlarla Sevilla kalesine sokulmak isterken top kaybı yaptı.

4. dakika. Navas sağ kanattan gelişen atakta Fenerbahçe ceza sahasına ortasını yaptı. Kanoute'nin yükseldiği pozisyonda Lugano rakibinin pozisyonunu bozdu. Yerden seken meşin yuvarlak Kaleci Volkan'da kaldı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif (http://javascript<b></b>:resimAktar(1,'11481sari.gif')) 5. dakika. Fenerbahçe savunmasından çıkarken top kaybı yaptı. Selçuk rakibinin faul ile indirdi. Hakem Selçuk'a sarı kartını gösterirken serbest vuruşu Sevilla'ya verdi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif (http://javascript<b></b>:resimAktar(1,'11479gol.gif')) 5. dakika. Sevilla golü Daniel Alves ile buldu. Brezilyalı futbolcu uzak mesafeden kaleye vurdu. Volkan üzerine gelen topu yumruklamak isterken kendi ağlarına yönlendirdi.

Sevilla, Daniel Alves'in golüyle maçın hemen başında Fenerbahçe karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 7. dakika. Fenerbahçe'de Deivid sarı kart gören isim oldu.

8. dakika. Sevilla kalecisi Palop topu oyuna sokarken Kezman baskı yaptı. Palop topu son anda ayağından çıkarttı. Kezman'a çarpan meşin yuvarlak taça gitti.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif (http://javascript<b></b>:resimAktar(1,'11479gol.gif')) 10. dakika. Sevilla 2. golü Keita ile buldu. Sevilla atağı sağ kanattan hızlı gelişti. Keita yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Volkan inanılmaz bir hataya daha imza atarak üzerine gelen topu kaleye aldı.

Sevilla Keita'nın golüyle Fenerbahçe karşısında bir anda skoru 2-0 yaptı.

12. dakika. Fenerbahçe kalesinde üst üste gördüğü 2 talihsiz golle şoka girdi. Sol kanattan Sevilla atağı Capel ile gelişti. Gökhan Gönül rakibini faul ile indirdi.

Sol çarprazda kazanılan serbest vuruşu Daniel Alves kullandı. Sambacı'nın sert şutu kalenin üzerinden auta gitti.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 13. dakika. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sarı kart gören isim oldu.

14. dakika. Sevilla sol kanattan serbest vuruş kazandı. Daniel Alves'in arka direğe kestiği topa Kanoute dokundu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlağı Volkan çıkarak kontrol etti.

15. dakika. Fenerbahçe maça çok kötü başladı. Özellikle Kaleci Volkan yediği gollerle büyük hatalar yaptı. Sevillalı futbolcular kaleyi gördükleri noktadan şut atmaya başladı.

16. dakika. Sevilla sol kanattan Capel ile ceza sahamıza sokuldu. Bu futbolcunun ceza sahasına kestiği topu Volkan çıkarak kontrol etti.

17. dakika. Sevilla sağ kanattan Navas ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topa Volkan çıktı. Keita'nın dokunduğu top yükseklik kazanarak kaleye yöneldi. Meşin yuvarlak büyük bir şans eseri üst ağlara takıldı. Sevilla 3. gole yaklaştı.

20. dakika. Karşılaşmada Sevilla'nın 2-0'lık üstünlüğü sürüyor. Fenerbahçe bu dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Vederson'un ortasına Kezman kafayı vuramadı. Sağ kanada açılan topa Deivid vurdu. Kaleci Palop son anda uzanarak topu kornere çeldi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 21. dakika. Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahası içinde boşta kalan topa Deivid yerden sert vurdu. Palop'un çıkartamadığı meşin yuvarlak Sevilla ağlarıyla buluştu.

Fenerbahçe Deivid'in golüyle Sevilla önünde skoru 2-1 yaptı.

23. dakika. Sevilla sağ kanattan ceza sahamıza hızlı geldi. Kanoute geriden gelen Keita'ya yerden pasını bıraktı. Bu futbolcu ceza sahası dışından yerden sert vurdu. Volkan sağına iyi uzanarak topu kontrol etmesini başardı.

25. dakika. Sevilla ileri uçta baskı yapıyor. Volkan geri pasını ileri vurmak isterken Kanoute'nin ayağına attı. Bu futbolcu ceza sahası dışından kaleye vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

26. dakika. Fenerbahçe Alex ile Sevilla ceza sahasına etkili indi. Brezilyalı futbolcu kaleye sokulup sağdaki Kezman'a pasını bıraktı. Soldan bomboş bindiren Deivid'i düşünen Kezman istediği topu çıkartamadı. Top Kaleci Palop'ta kaldı. Kezman iyi pas verse mutlak gol şansı olacaktı.

28. dakika. Karşılaşmada tempo çok yüksek. Top iki kale arasında gidip geliyor. Fenerbahçe Deivid'in golünden sonra kendine geldi. Her an iki takımdan da gol gelebilir.

29. dakika. Fenerbahçe sol kanattan rakip kaleye Alex ile sokulmak istedi. Sevilla savunması Sambacı'yı faul ile durdurdu. Sarı-Lacivertli ekip etkili olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

Topun gerisine Alex geçti. Bu futbolcunun ceza sahasına kestiği ortada Lugano ve Edu kafayı vuramadı.Yan hakemin ofsayt bayrağı da kalktı.

30. dakika. Fenerbahçe, Sevilla karşısında 2-1 mağlup durumda. İspanyol ekibi sol kanattan Capel ile etkili bir atak geliştirdi. Bu futbolcunun ceza sahasına kestiği topu Gökhan Gönül kafayı vurarak uzaklaştırdı.

32. dakika. Sarı-Lacivertli ekip üzerindeki tutukluğu atmış durumda. Karşılaşmada başabaş bir mücadale var. Fenerbahçe 2. golü düşünüyor. Sevilla'nında etkili atakları var.

Sevilla sağdan ceza sahasına Alves ile girmek istedi. Selçuk zamanında bir müdahale ile tehlikeyi korner ile uzaklaştırdı.

33. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından hızlı çıktı. Alex savunmanın arkasına hareketlenen Kezman'a uzun bir pas attı. Kaleci Palop zamanında çıkarak topu Kezman'ın önünden almayı bildi.

34. dakika. Fenerbahçe beraberlik golüne Vederson ile çok yaklaştı. Sol kanattan etkili gelişen atakta ceza sahası önünde topla buluşan Vederson yerden sert vurdu. Palop'un uzandığı köşeden meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı.

36. dakika. Karşılaşma Sevilla'nın 2-1'lik üstünlüğü ile devam ediyor. Rakibinin ilk dakikalardaki hızını kesen Fenerbahçe bu dakikalarda beraberlik golünü arıyor. İspanyol ekibi özellikle hızlı ataklarla kalemize sokulma çabasında.

37. dakika. Sevilla atağında Edu rakibini ceza sahası önünde indirdi. Sevilla fririk atışı kazandı. Topun gerisinde Fabiano var. Bu futbolcu sert bir vuruş çıkarttı. Meşin yuvarlak yan direği yalıyarak auta çıktı.

38. dakika. Fenerbahçe oyunu rakip yarı sahasına yıkmış durumda. Sarı-Lacivertli ekip sol kanattan Uğur Boral ile rakip kaleye sokuldu. Sıfıra inen Boral baskı altında ortasını yaptı. Top kalenin arkasına düştü.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 41. dakika. Sevilla 3. golü Kanoute ile buldu. Sağ kanattan Daniel Alves ceza sahasına ortasını yaptı. Kale sahasında topu göğsüyle indiren Kanoute dönüp vuruşunu yaptı. Gökhan Gönül'ün ayağına çarpan meşin yuvarlağa Volkan müdahale edemedi. Top ağlarla buluştu.

Sevilla, Kanoute'nin golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 3-1 yaptı.

45. dakika. Karşılaşma ilk yarı için normal süre tamamlandı. Fenerbahçe iyi oynadığı anlarda kalesinde 3. golü buldu.

Bu dakikada Sarı-Lacivertli ekip sol kanattan Kezman ile rakip kaleye sokuldu. Sırp golcü dar açıdan kaleyi düşündü. Top üstten auta gitti.

Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika gösterdi.

45+1. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman rakip ceza sahası önünde yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu temsilcimize verdi.

Alex'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası inen topa Lugano kafayı vuramadı. Yerden seken topa Kezman vuramadı. Kaleye yönelen top Palop son anda çıkarttı. Dönen topa Uğur Boral vurdu. Savunmanın ayak koyduğu top yan direği yalıyıp kornere çıktı.

90+2. dakika. Fenerbahçe bu dakikada inanılmaz bir gol fırsatından daha sonuç alamadı. Sol kanattan kullanılan köşe atışında ceza sahası içinde büyük karambol yaşandı. Aurelio'nun pasında Gökhan Gönül altıpas üzerinden şutunu attı. Sevilla savunmasında Paulsen topu gol çizgisinden çıkarttı.

Bu pozisyon sonrası hakem ilk 45 dakika için son düdüğünü çaldı. Sevilla, Fenerbahçe karşısında soyunma odasına 3-1 üstün gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Sevilla başladı...

48. dakika. Fenerbahçe ayağa baslarla oyunun kontrolü eline almaya çalışıyor. Sevilla bu bölümlerde yarı sahasında kontrollü futbolcu tercih ediyor. Orta sahada kıran kırana bir üstünlük kurma mücadelesi var.

49. dakika. Fenerbahçe Alex ile gole yaklaştı. Sol kanatta Uğur Boral topu rakiplerinden söküp ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun etkili ortasına Alex boş pozisyonda yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

50. dakika. Sevilla kalemize çok adamla geldi. Sol kanattan Capel'in ceza sahasına gönderdiği top Lugano'dan sekti. Volkan kalesinden çıkarak topa sahip oldu.

51. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından Alex ile uzun topla çıktı. Kezman topu kontrol ettiği anda yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu Fenerbahçe'ye virdi.

Alex'in ceza sahasına gönderdiği topu Palop çıkarak almayı bildi.

52. dakika. Fenerbahçe bu yarıya iyi başladı. Sarı-Lacivertli ekip ayağa paslarla kontrolü elinde tutma çabasında. Soldan gelişen atakta Kezman 2 rakibi arasından topu kurtaramadı.

54. dakika. Fenerbahçe iyi paslarla Sevilla kalesine yüklendi. Sağda topla buluşan Gökhan Gönül ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Ön direğe inen ortaya ilk pozisyonda Alex vuramadı. Yerden sekip yükseklik kazanan meşin yuvarlağı Polap, Alex'in başının üzerinden aldı.

55. dakika. Sevilla soldan Capel ile kalemize hızlı geldi. Bu futbolcunun ortasına Kanoute yükselip vurdu. Volkan yerden sekip yavaşlayan topu kolaylıkla kontrol etti.

57. dakika. Fenerbahçe'nin Sevilla karşısında gol için atakları var. Sevilla daha kontrollü bir futbolu tercih ediyor. Sarı-Lacivertli ekibimiz oyunun kontrolünü eline almış durumda.

58. dakika. Sevilla sağ kanattan köşe vuruşu kazandı. Navas'ın kullandığı topta kale sahasında kafayı Selçuk kafa ile uzaklaştırdı. Sevilla atağı sağ kanattan devam etti. Fabiano'nun ortasını Gökhan kafa ile karşıladı. Bu dakikalarda rakibin baskısında iyi savunma yaptık.

59. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından hızlı çıktı. Uğur Boral soldan süratle rakip ceza sahasına sokulup ortasını yaptı. Alex'ten önce Sevilla savunması dokunup topu kornere gönderdi. Köşe vuruşundan sonuç gelmedi.

60. dakika. Fenerbahçe Aurelio ile Sevilla kalesini yokladı. Kezman'ın Alves'ten söktüğü meşin yuvarlak sol çarprazda Aurelio'ya geldi. Bu futbolcunun sert şutunda top üst direği yalıyarak auta çıktı.

62. dakika. Karşılaşmada Sevilla'nın Fenerbahçe karşısında 3-1'lik üstünlüğü sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibimiz güçlü rakibi karşısında iyi futbol oynuyor.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif (http://javascript<b></b>:resimAktar(1,'11478degis.gif')) 63. dakika. Fenerbahçe'de Selçuk kenara alındı. Oyuna giren isim Semih oldu. Zico bu değişiklik ile çift forvete döndü.

63. dakika. Sevilla sağ kanattan serbest vuruş kullandı Alves'in ceza sahasına kestiği topu Volkan çıkarak kontrol etti.

64. dakika. Sevilla sol kanattan Capel ile kalemize hızlı indi. Bu futbolcunun ortasında arka direkte topla buluşan Navas şutunu attı. Vederson ayak koyarak topu kornere çeldi.

65. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Sevilla kalesine etkili indi. Bu futbolcun yerden ortasına ön direkte Kezman vuramadı. Sağ kanada açılan topu Deivid takip etti. Bu futbolcunun ortasında ceza sahası dışında Boral topla buluştu. Boral uygun durumda sert vurdu. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 67. dakika. Sevilla'da Keita sarı kart gören isim oldu.

68. dakika. Fenerbahçe maçı en azından uzatmaya götürecek 2. gol için çok adamla Sevilla kalesine yükleniyor. Sevilla bu baskıya hızlı ataklarla karşılık veriyor. İki ekipte her an gol bulacak bir futbol ortaya koyuyor. Tempo çok yükseldi.

69. dakika. Fenerbahçe ayağa paslarla Sevilla kalesine sokuldu. Alex, ara pasıyla Deivid savunmanın arkasına kaçırmak istedi. Sevilla savunması son anda topa ayak koyarak tehlikeyi önledi.

70. dakika. Sevilla atağında Vederson ceza sahasının sağ çarprazında Navas'ı indirdi. Şimdi etkili olabilecek bir noktadan Alves ile serbest vuruş kullandılar. Ceza sahasına ortalanan topa arka direkte Keita kafayı vurdu. Top kalenin az farkla yanından auta çıktı.

72. dakika. Karşılaşmada son bölümlere doğru girildi. Fenerbahçe'ye 1 gol gerekiyor. Maçı en azından uzatmaya götürmek için. Sevilla ilk dakikalarda kurduğu baskıdan sonra Fenerbahçe'nin iyi futbolu karşısında fazla etkili olamadı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 73. dakika. Sevilla kalemize hızlı geldi. Vederson, savunmanın arkasına sarkmak isteyen Fabiano'yu indirince sarı kartı gördü. Sevilla etkili bir noktadan serbest vuruş kazandı.

74. dakika. Sevilla, Alves'in kullandığı frikte 4. gole yaklaştı. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

75. dakika. Sevilla 3-1'lik skorun üstünlüğü ile yarı sahasında çok adamla kapanıyor. Sarı-Lacivertli ekibimiz rakibi karşısında bu bölümlerde istediği pozisyonları üretebilmiş değil.

76. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Vederson ile rakip kaleye sokuldu. Bu futbolcunun ön direğe kestiği topu savunmada Escude son anda kafayı vurarak Kezman'nın önünden kornere çeldi. Köşe vuruşundan sonuç gelmedi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 78. dakika. Sevilla'da Renato oyuna dahil oldu. Fabiano kenara alındı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11479gol.gif 79. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ortalarından çift vuruş kazandı. Alex'in kale sahasına gönderdiği ortaya arka direkte Deivid dokundu. Yan direkte dönen topa Palop müdahale edemedi. Altıpasta boş kalan meşin yuvarlağı Deivid tek vuruşla Sevilla ağlarına gönderdi.

Fenerbahçe Deivid ile 2. golü bulup skoru 3-2 yaptı.

Sarı-Lacivertli ekibimiz bu skorla karşılaşmayı uzatmaya götürecek skoru bulmuş oldu.

81. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Alex ile serbest vuruş kullandı. Arka direğe inen topa Palop müdahale edemedi. Yerden seken topa Kezman ayak koyamadı. Fenerbahçe 3. gol şansını kullanamadı.

83. dakika. Karşılaşma 3-2'lik skorla tamamlanırsa uzatmaya gidecek. Sevilla Fener'in 2. golünden sonra kalemize yüklenmeye başladı. Fenerbahçe iyi oyununu devam ettiriyor. Son dakikalarda büyük heyecan yaşanıyor.

84. dakika. Sevilla'da panik var. Fenerbahçe rakibi karşısında bu yarıda topla daha fazla oynayan taraf. Sevilla'nın ceza sahamıza uzun gönderdiği topu Gökhan Gönül kafa ile Volkan'a kazandırdı. Tempo çok yüksek. İki takımda savunmasında kaza golü görmemek için temkinli davranıyor.

86. dakika. Sevilla sağ kanattan kalemize yüklendi. Vederson, Navas'ın ortasına dokunarak taça gönderdi. Sevilla bu bölümlerde baskısını artırdı. Taç atışı sağ kanattan köşe atışına döndü.

Sevilla gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Kanoute kafayı dokundu. Arka direkte boş kalan Renato boş pozisyonda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak ters direği sıyırıp auta çıktı. Fenerbahçe adına şanslı bir an.

87. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahaya Uğur Boral ile geçti. Bu futbolcu rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Sarı-Lacivertli ekip 2. golün geldiği noktan Alex ile serbest vuruşu kullandı. Sevilla savunmasında Renato kafayı vurarak topu kornere gönderdi.

88. dakika. Fenerbahçe 3. gole Uğur Boral ile çok yaklaştı. Soldan Alex
'in kullandığı köşe vuruşunda top ceza sahasının dışına düştü. Boral göğsüyle yumuşatıtğı topu kaleye gönderdi. Yan direği yalıyan top auta çıktı. Fener adına şansız an.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 89. dakika. Sevilla'da Alves sarı kart gördü.

90. dakika. Karşılaşmada normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

90+1. dakika Sevilla baskısını yoğunlaştırdı. Ceza sahamıza gönderilen ortada Renato bir anda gol pozisyonuna girdi. Volkan'ın açısını kapattığı Sevilla futbolcu sola kaçırdığı topu kale sahasına ortasını yaptı. Aurelio son anda ayak koyarak Kanoute'nin önünden topu çıkarttı

Karşılaşmanın son anlarında Sevilla'nın baskısı sonucu değiştirmedi. Hakemin son düdüğüyle birlikte maç 3-2 tamamlandı. Maç uzatmaya gitti.

1. Uzatma devresi

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif Sevilla Poulsen'i kenara aldı. Oyuna dahil olan isim Maresca oldu

Uzatmalara Fenerbahçeli futbolcular başladı. Temsilcimize başarılar...

90+1. dakika. Sevilla sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Bu kanattan Navas topu ceza sahasının çarprazına taşıyarak ortasını yaptı Volkan çıkarak topa sahip oldu.

90+3. dakika. Sevilla uzatmalara baskılı başladı. Fenerbahçe yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor. Henüz iki kalede de pozisyon yaşanmış değil.

90+4. dakika. Sevilla ceza sahasımızın dışından serbest vuruş kazandı. Maresca paslaşarak kullandı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Alex kafa ile karşıladı. Sambacı topla çıkarken faul ile durduruldu.

90+5. dakika. Fenerbahçe rakibiyle başabaş bir mücadele ortaya koyuyor. Bu dakikada bulacağımız bir gol turu ekibimeze çok yaklaştıracak.

90+6. dakika. Sevilla sol kanattan Capel ile ceza sahamıza sokulmak isterken Gökhan Gönül rakibini indirdi. İspanyol ekibi serbest vuruş kazandı.

90+7. dakika. Sevilla'da serbest vuruşu Alves kullandı. Bu futbolcunun sert vuruşunda kaleye yönelen topu Volkan yumruklayarak çıkarttı.

90+7. dakika. F.Bahçe sol kanattan rakip kaleye süratle sokuldu. Bu futbolcu sıfıra inip ortasını yaptı. Ön direkte Palop kapanıp topu kontrol etti.

90+8. dakika. Fenerbahçe gole Deivid çok yaklaştı. Sol kanattan topla rakip kaleye sokulan Deivid ceza sahası önünden şutunu attı. Palop'un donup kaldığı anda meşin yuvarlak yan direği yalıyarak auta çıktı.

90+9. dakika. Fenerbahçe, Sevilla karşısında iyi futbolunu sürdürüyor. Atağımızda Deivid ceza sahası dışından sert vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11481sari.gif 90+10. dakika. Fenerbahçe'de Kezman rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

90+11. dakika. Karşılaşmada ilk uzatma bölümünde son dakikalar oynanıyor. Sevilla'nın, Fenerbahçe karşısındaki 3-2'lik üstünlüğü sürüyor.

90+12. dakika. Sevilla sol kanattan serbest vuruşu Alves ile kullandı. Ceza sahasına inen sert topa arka direkte Renato kafayı vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı.

90+14. dakika. Sevilla bu bölümlerde yarı sahamızda daha sık görünmeye başladı. Sağ kanattan Renato ceza sahamıza sokulup ortasını yaptı. Deivid kritik bir müdahale ile tehlikenin büyümesine izin vermedi.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 90+15. dakika. Sevilla'da Navas kenara alındı. Kone oyuna dahil oldu.

90+16. dakika. Sevilla sol kanattan Alves ile serbest vuruş kullandı. Arka direğe inen topu Kanoute'nin üzerinden yumruklayıp dışarı attı.

Hakem bu atak sonrası ilk uzatma devresi bitirdi. Sevilla'nın Fenerbahçe karşısındaki 3-2'lik üstünlüğü sürüyor.

2. Uzatma devresi

2. uzatma devresine Sevilla başladı...

90+17. dakika. Sevilla sağ kanattan etkili geldi. Alves'in ortasında kale sahasında Kanoute pozisyona girdi. Lugano topa kafasını uzattı. Hakem bu pozisyona Fener lehine faul kararı verdi

90+18. dakika. Maçta nefeslerin kesildiği bölümler oynanıyor. Sevilla ceza sahamıza etkili bir top gönderdi. Gökhan Gönül kritik bir müdahale ile topu Alves'in önünden çelmeyi başardı. Top geçse kalemiz büyük bir tehlike yaşacaktı.

90+20. dakika. Sevilla'nın baskısının artırdığı anlar. Sağdan Alves ceza sahamıza etkili bir orta yaptı. Kanoute arka direkte şut pozisyonu buldu. Fenerbahçeli futbolcular bu şutta göğüslerini siper ederek topu çıkarttı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 90+21. dakika. Fenerbahçe'de Uğur Boral yerini Kazım'a bıraktı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/11478degis.gif 90+22. dakika. Fenerbahçe'de Alex yerini Ali Bilgin'e bıraktı.

90+23. dakika. Maçın uzatma süreleriyle birlikte tamamlanması için 7 dakika kaldı. Fenerbahçe bu bölümlerde Sevilla ataklarına direniyor. Kalemizde tehlikeli ataklar yaşıyoruz.

90+24. dakika. Sevilla gol için sağlı sollu ataklarla Fenerbahçe savunmasını bunaltmış durumda. Savunmamız iyi direniyor. Artık tamamen savunmamıza kapanmış durumdayız. Son dakikaların böyle geçmesi ve maçın penaltılara gitmesi düşüncesi var.

90+25. dakika. Fenerbahçe kendi yarı sahasından serbest vuruş kazandı. Atışı Volkan kullandı. Rakip ceza sahasına inen kaleci Palop'un ellerinde kaldı.

90+26. dakika. Sevilla sol kanattan köşe atışı kazandı. Ön direğe inen topu Deivid ileri oynadı. Top tekrar Sevilla'da.

90+27. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahasının ilk metrelerinden serbest vuruş kazandı. Topun gerisinde Deivid var. Savunmamızla birlikte rakip ceza sahasına gitti. Deivid kötü bir orta ile topu auta attı.

90+28. dakika. Uzatmalarda son 2 dakika. Karşılaşmada Sevilla'nın 3-2'ilk üstünlüğü sürüyor.Maç bu şekilde biterse penaltı atışlarına geçilecek.

90+30. dakika. Sevilla ceza sahamızın hemen dışından serbest vuruş kazandı. Tehlikeli bir nokta

Topun gerisinde Alves var. Karşılaşmanın en kritik anı. Alves'in sert vuruşunda top baraja takıldı. Hakem bu vuruş sonrası uzatmalarda son düdüğünü çaldı.

Karşılaşma 3-2 tamamlandı. Şimdi sıra penaltı atışlarında.

PENALTI ATIŞLARI KULLANILIYOR

İlk penaltı atışını Sevilla kullanıyor...

FENERBAHÇE

Topun gerisine Vederson geldi. Bu futbolcumuz topu ağlara gönderdi

Edu atışı kullandı. Brezilyalı yıldızın şutunu Palop çıkarttı

Topun arkasındaki isim Aurelio... Bu futbolcu topu ağlara gönderdi,

Kezman atışı kullandı. Sırp golcü sert bir vurşula topu ağlara göndedi.

SEVİLLA

Sevilla ilk penaltı atışını Kanoute ile gole çevirdi

Escude topun gerisine geçti. Bu futbolcunun şutunda top Volkan çıkarttı.

Dragutinoviç 3. atışı kullandı. Sırp futbolcunun şutunda top ağlarla buluştu.

Maresca atışı kullandı. Volkan iyi uzanıp topu çıkarttı. Bravo Volkan..

Topun gerisinde Alves var... Bu futbolcunun şutunda Volkan topu çıkarttı.

Fenerbahçe İstanbul'da 3-2 kazandığı karşılaşmanın rövanşında Sevilla'da 3-2'lik skorla maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmalarda skor değişmeyince penaltı atışlarına geçildi. Sarı-Lacivertli ekipte karşılaşmaya kötü başlayan Volkan yaptığı harika kurtarışlarla müthiş maça damgasını vurdu.

Penaltı atışlarıyla 5-5 tamamlanan mücadele sonrası Fenerbahçe Devler Ligi'nde 8 takım arasına kalmayı başardı. Tebrikler Fenrebahçe

DİGİMAX
03-05-2008, 00:38
helal olsun ne diyelim..
ama sevillanın da ne kadar basit bi takım olduğunu gördük bu gece...

morciii
03-05-2008, 00:40
penaltılara kalacak bi maç değildi doğru sölüyosun .....

nehir
03-05-2008, 12:13
ne olursa olsun ne kadar fenerlilere gıcık olsamda zaman zman, TEBRİKLER kocamanca..inşallah devamı gelir de bir türk takımının sesi duyulur tüm kalbimle diliyrmm.yakışır avrupa da sesimizin gelmesi

silent_storm
03-05-2008, 16:07
ne olursa olsun ne kadar fenerlilere gıcık olsamda zaman zman, TEBRİKLER kocamanca..inşallah devamı gelir de bir türk takımının sesi duyulur tüm kalbimle diliyrmm.yakışır avrupa da sesimizin gelmesi

:a012::a012::a012:

ALONE53
03-05-2008, 16:13
walla güzel olmuşş fenerbahçe avrupada göğsümüzü kabartmaya devam ediyor..

silent_storm
03-05-2008, 16:16
arkadaşlar bu galibiyet bütün türk milletine armağanımız olsun :)

morciii
03-05-2008, 16:33
olsun bakalım :)