PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Fener destan yaz


Kalpsiz_
03-04-2008, 12:50
http://www2.internethaber.com/images/news/56769.jpg
Haydi Fener destan yaz
04 Mart 2008 Salı 07:53
Gün tarih yazma günüdür. Neden olmasın diyoruz Fenerbahçem? Sevilla'yı ele Avrupa'ya adını yazdır.


SEVİLLA

Palop, D.Alves, Dragutinovic, Mosquera, Crespo, Navas, Poulsen, Keita, Capel, Kanoute, L.Fabiano

FENERBAHÇE

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur, Alex, Kezman

STAT:
Ramon Sanchez Pizjuan
SAAT: 21.45

HAKEM:
Massimo Busacca (İsviçre)
TV: Star

NASIL TUR ATLARLAR?

İstanbul’daki ilk maçta rakibini 3-2 yenen Fenerbahçe, bugün galip gelmesi veya berabere kalması durumunda tur atlayacak. Sarı-lacivertliler, ayrıca 3-2’nin üstündeki tek farklı yenilgilerde de turu geçecek. Sevilla ise Fenerbahçe karşısında alacağı 1-0, 2-1 veya 2 farklı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. Karşılaşma, 3-2 Sevilla’nın üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek.

SEVİLLA AİLECEK SALDIRACAK

Sevilla'nın Teknik Direktörü Manolo Jimenez maç için çok iddialı konuştu. Jimenez, "Fenerbahçe ilk maçın skorundan dolayı favori ama kendimizi onlardan daha düşük görmüyoruz" dedi.

Jimenez, "Karşımızda bizim gibi turu geçmek isteyen bir takım olacağını bilerek, aklımızı kullanarak oynayacağız. Taraftarımızın coşkusu, ikinci bir silahımız olabilir. Arkamızda kalemizin ve maçı riske atamayacağımızın bilinciyle ileriye dönük, hep birlikte saldırmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

FENER OFANSİF OYNAYACAK

Zico, "Top bizdeyken ofansif olacağız. Rakibi ne kadar oynatıp oynatmayacağınız önemli. Sevilla'nın sahasında oynama avantajı var ve kaliteli futbolculara sahip. Küçük de olsa bir avantajı var. Sevilla geçen sene dünyanın en iyi takımı seçildi" değerlendirmesinde bulundu.

DİGİMAX
03-04-2008, 13:07
hadi bakalım...