PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'ın başörtüsü çıkışı


Kalpsiz_
03-03-2008, 10:17
http://www2.internethaber.com/images/news/57518.jpg
Erdoğan'ın başörtüsü çıkışı
03 Mart 2008 Pazartesi 00:48
Başbakan Erdoğan, ülke vatandaşları arasına kimsenin duvar örmemesi gerektiğini söyledi


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ülke vatandaşları arasına kimsenin duvar örmemesi gerektiğini, bunu yapanların yalnız kalacağını söyledi.

Erdoğan, Rizeliler Konfederasyonu'nun, Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü münasebetiyle Ankara'da düzenlediği programa katıldı.

Programda bir konuşma yapan Erdoğan, Türkiye'nin 780 bin kilometrekaresi ile bir bütün olduğunu belirterek, etnik, bölgesel ve dini milliyetçilik yapmadıklarını dile getirdi. Son dönemde yaşanan başörtüsü tartışmalarına da göndermede bulunan Erdoğan, başörtülü ve başı açıkların bu ülkede birlik içinde yaşadıklarına vurgu yaparak, "Bunların arasına kimse duvar örmesin. Bunu yapanlar yalnız kalır" diye konuştu.

Herkesin bir birine saygı göstermesi gerektiğini dile getiren Erdoğan, "Biz bu ülkeyi böyle kurduk" dedi. Erdoğan, ülkenin birliğini kimsenin bozmaması gerektiğine de işaret ederek, "Bizi birbirimize bağlayan bir bağ var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi birbirimize bağlayan bağ budur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/4.jpg

Alestahan
03-03-2008, 21:33
buda almış bi baş örtüsü gidiyor milleti oyalayıp duruyor.. .