PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln'e tuvalette taciz


Kalpsiz_
03-03-2008, 10:10
http://www2.internethaber.com/images/news/57522.jpg
Lincoln'e tuvalette taciz
03 Mart 2008 Pazartesi 09:30
Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln dün akşam BJK İnönü Stadı’nda korku dolu dakikalar yaşadı.


Sarı-kırmızılı takımın hafta arası Fenerbahçe ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası çeyrek final maçında Volkan Demirel’in öfkesine hedef olan Lincoln kırmızı kart cezalısı olduğu için dün akşam derbiyi locadan izledi.

Şeref tribününün üzerinde yer alan locada karşılaşmayı takip eden sambacı ilk devre sonunda tuvalete gitti. Sarı-kırmızılı futbolcu tanınmamak için şapka takmasına rağmen tuvalette küçük bir grubun sözlü taciziyle karşılaştı.

Gruptaki birkaç kişinin Lincoln’e saldırmak istedikleri, ancak araya girenlerin büyük bir skandalın yaşanmasına izin vermedikleri vurgulandı. Taciz nedeniyle ne yapacağını şaşıran Lincoln’ün bir süre kendisini tuvalete kapattığı da bildirildi.

İnönü Stadı’nın tuvaletinde yaşanan bu olay, şeref tribününde ikinci yarının başlamasını bekleyen Galatasaray yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel’e iletildi.

Apar topar tuvalete giden Üstünel, Lincoln’ü alarak tribüne geri döndü. Olay yüzünden korku yaşayan Brezilyalı futbolcu karşılaşmanın ikinci yarısını, Galatasaraylı yöneticilere yakın bir tribünden izledi.

Erhan Telli/Milliyet

samet_gs
03-09-2008, 14:40
kalitesi düşük insanlar..