PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekmenin nedeni Christina!


alfonzo28
03-02-2008, 12:54
http://www2.internethaber.com/images/news/57485.jpg

Tekmenin nedeni Christina!

02 Mart 2008 Pazar 12:40
Fenerli Volkan, eski sevgilisiyle aşk yaşayan Lincoln'ün "Onu ben mutlu ediyorum" sözünü hazmedemedi.

Türkiye günlerdir, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaraylı Lincoln'e attığı tekmeyi konuşuyor. Lincoln'ün iddia edildiği gibi Volkan'ın annesine küfür etmediği, kavganın nedeninin 1 yıl Türkiye'de modellik yapan Rus manken Christina olduğu öğrenildi.

Christina evli Lincoln nişanlı
İşte futbol gündemine oturan tekmenin perde arkası:
Rusya'da evli olan, Annesi Rus, babası Fransız Christina, 3 ay beraberlik yaşayan Volkan'ı bir süre önce terkeder. Christina 1 ay önce de Türkiye'de nişanlısı bulunan Lincoln'le birlikte olmaya başlar. Fakat bir türlü unutamadığı Christina'yı sürekli arayan Volkan, kendisini şok eden yanıtı alır: "Lincoln kibar bir insan. Sen bana çok kötü davranıyorsun".

Tüm parçalar yerine oturdu
Bu olay nedeniyle Lincoln ve Volkan arasında gizliden gizliye başlayan gerilim derbide patlak verir. G.Saray'ın golünden sonra topu vermeyen Lincoln'e önce dirsek atan Volkan, ardından kendisini çılgına çevirecek sözleri işitir: "Kız arkadaşlarına sahip çık. Onları senden fazla mutlu ediyorum." Böylece "Volkan neden Lincoln'ün hayalarına vurdu" sorusu da yanıtını buluyor.
Takvim

morciii
03-02-2008, 13:36
vaaaayyy bak bunu bilmiyodum... kız meselesi hep karıştırır ortalığı...