PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaleci Serdar'ı üzen unutkanlık


alfonzo28
03-02-2008, 12:53
http://www2.internethaber.com/images/news/57472.jpg


Kaleci Serdar'ı üzen unutkanlık

02 Mart 2008 Pazar 11:45
Fenerbahçe kalecisi Serdar'ı üzen unutkanlık "gözden ırak olan gönülden de ırak oluyormuş" dedirtti. İşte o hata;

Fenerbahçeli Serdar uzun bir aradan sonra ilk maçına çıkmıştı. Ancak onu kötü bir sürpriz bekliyordu. Formasına ismi yazılmamıştı. Demek ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyordu. Serdar "üzüldüğünü" söyledi.
FORMASINA İSMİNİ YAZMADILAR
Geçen sezon sergilediği performansla Milli Takım’a kadar yükselen ancak ligin 3. haftasındaki Sivasspor maçında dizinden sakatlanan ve sahalardan ayrı kaldığı dönemde ön çapraz bağlarından ameliyat edilen Fenerbahçeli Serdar, 7 aylık bir ayrılığın ardından çıktığı ilk maçta "isimsiz kahraman" oldu. Ama yaptığı önemli kurtarışlar nedeniyle değil, formasına ismini yazmadıkları için...

Ankaragücü’nün son 15 dakikada yakaladığı pozisyonlarda başarılı kurtarışlar yapan Serdar, kalesinde devleşti. Formasında ismi yazmayan Serdan şunları söyledi:

ÜZÜNTÜLÜ VE MUTLUYUM

Başarılı file bekçisi, maçtan sonra kendisine bu yönde sorulan soruyu, “Herhalde uzun zamandan beri oynamadığım için adımı unuttular” diye yanıtladı. Serdar performansını ise şu sözlerle değerlendirdi: “Gerçekten hem üzüntülüyüm hem de çok mutluyum. 7 ay sonra sahalara döndüm. Bugün buraya kazanmaya geldik ama 2 puan bıraktık. Artık önümüzde Sevilla maçı var. Hocam bana gerçekten çok destek verdi. Bir kaleci 7 ay oynamadan tekrar sahalara dönüyor. Gerçekten zor bu. Hocam bana destek verdiği sürece elimden geleni yapacağım.”
Kaynak: Akşam