PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Sağlam’ın imha planı!


Kalpsiz_
03-02-2008, 09:54
http://www2.internethaber.com/images/news/50045.jpg
Ertuğrul Sağlam’ın imha planı!
02 Mart 2008 Pazar 09:29
Beşiktaş Teknik Direktörü, derbiye 4-3-2-1 taktiğiyle çıkmaya hazırlanıor.


Beşiktaş Teknik Direktörü, G.Saray derbisine 4-3-2-1 taktiğiyle çıkmaya hazırlanırken, "Rakip forvetler sahamızda adım atacak yer bulamayacaklar" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarınki derbide Galatasaray’ı yenmek için planını hazırladı ve menajer Sinan Engin’e verdiği raporda izleyecekleri taktik hakkında bilgiler verdi. Derbiye 4-3-2-1 taktiğiyle çıkmaya hazırlanan Sağlam dün öğleden sonra takımına yaptırdığı idmanda da İbrahim Toraman’ı ön liberoda denerken, sağ kanatta Holosko, sol kanatta Tello’yu çalıştırdı.

ÖNLEMLER ALINDI

Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında yedikleri iki golden önemli dersler çıkardıklarına değinen Sağlam, Engin’e "Bundan sonraki maçlarda kolay gol yememe konusunda gerekli önlemleri alacağız. Bu konuda uyardığım futbolcularımız da ellerinden geleni yapıyor. Galatasaray forvetleri derbide sahamızda adım atacak yer bulamayacaklar" dedi.

Ç.Rize karşısında savunmadaki hatalar dışında futbolcuların istediği taktiği uyguladığının altını çizen Sağlam, "G.Saray’ın kontrataklarını imha edecek planın da hazır olduğunu söyleyebilirim. Rakibimizin Hakan Şükür, Arda, Ümit Karan ve Nonda gibi tehlikeli futbolcuları var. Ancak onlardan yararlanmasına engel olacağız. Taktiksel açıdan rakibimizden çok üstün bir oyun sergileyeceğiz" ifadesi kullandı.

Menajer Sinan Engin de Sağlam ve ekibine destek verip "Sezon başından bu yana bir şanssızlık yaşıyoruz. Bireysel hatalar yüzünden sıkıntılar çektik. Beşiktaş büyük maçları sever. Galatasaray engelini aşıp taraftarlarımızla şampiyonluk yolunda ilerleyeceğimize inanıyorum" yorumunda bulundu.