PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'e paf takviyeli kadro!


Kalpsiz_
03-01-2008, 14:06
http://www2.internethaber.com/images/news/53047.jpg
Fener'e paf takviyeli kadro!
01 Mart 2008 Cumartesi 11:54
Sakatlar ve cezalı oyuncular Fenerbahçe'nin belini büktü. Zico Ankara'ya paftan 2 genç oyuncu götürdü.


Teknik direktör Zico, Başkent'e PAF takımından Uğur Kuru ve Erdi Bakırcı'yı da götürdü.

MKE ANKARAGÜCÜ
Serkan, El Yasa, Tolga, Lamas, İlkem, Gökhan, Murat E., Murat D. (İ.Ege) Cem Can, Diawara, Bebbe

FENERBAHÇE
Serdar, Önder, Edu, Yasin, Vederson, Deivid, Selçuk, Aurelio,
Uğur, Alex, Kezman

STAT: 19 Mayıs
YAYIN: Lig Tv
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Halis Özkahya, Mustafa Emre, Eyisoy Nihat Mızrak

Amaç yara sarmak

Önce Süper Lig’de Bursaspor’a evinde boyun eğen, ardından yankıları hâlâ süren kupada Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, yaralarını Ankaragücü önünde sarmak istiyor.
Sarı-Lacivertli ekip, renkdaşıyla yapacağı zorlu 90 dakikayı galibiyetle kapatıp, hem Sevilla deplasmanı öncesi moral bulmak hem de Beşiktaş-Galatasaray derbisinden çıkacak sonuca göre liderliğe yükselmeyi amaçlıyor. Ancak bu zorlu deplasman öncesinde 9 futbolcunun yokluğu, Zico’yu sıkıntıya sokmuş durumda. Kanarya’da sakat Appiah, Carlos, Deniz, Maldonado ve Gürhan ile cezalı Semih, Volkan, Lugano ve Gökhan forma giyemeyecek.

Tek bir taraftar yoktu

Elinde 17 sağlam futbolcusu kalan teknik direktör Zico, bu nedenle PAF takımında Uğur Aslan Kuru ve Erdi Bakırcı’yı 19 kişilik kadroya dahil etti. Sakatlardan Carlos ve Maldonado, salı günü Sevilla ile oynanacak rövanş maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Bu arada dün öğleden sonra Ankara’ya giden Fenerbahçe’yi tek bir taraftarının bile karşılamaması dikkat çekti. Bu durum futbolcular arasında büyük şaşkınlık yaratırken, Kemal’in, “Bizim taraftar nerede?” sözleriyle bu şaşkınlığı dile getirdi. Futbolcular, otel önünde toplanan 100 kadar taraftarla moral buldu.