PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizi izleme sitesi


nullsix
09-15-2011, 00:17
Domain adı : diziizletici.net

İçerik-Başlık : Dizi izleme sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Kasım 2010

Tanıtım, Açıklama : Diziler diziler diziler hergün yeni bir tanesi hayatımıza giriyor. Yeni diziler de yayınlanmaya başlandı. Kıvanç tatlıtuğun oynadığı kuzey güney gerçekten tutacağa benziyor. Tek ortak noktaları babalarının sahibi olduğu fırın. Tamamen zıt kutup iki kardeşin başından geçen olaylar anlatılıyor. İlk bölümüyle gerçekten gönüllere taht kuracağa benzeyen dizi kuzey güney izle (http://www.diziizletici.net/yerli-diziler/Kuzey-Guney-izle.html)mek gerçekten büyük bir zevk.

Yeni diziler dur durak olmadan yayınlanmaya başlıyor. bir çocuk sevdim izle (http://www.diziizletici.net/yerli-diziler/Bir-Cocuk-Sevdim-izle.html)mek için de sabırsızlıkla bekliyoruz açıkçası. Bu dizidede başrolde çetin tekindor oynuyor. Çetin Tekindor bir babayı canlandırıyor. Kızı zengin bir çocukla takılıyor ve mahallede de dedikodular çıkıyor. Güzel bir hikaye olacağa benziyor. Yeni dizilere bir de iffet eklenecek. iffet izle (http://www.diziizletici.net/yerli-diziler/Iffet-izle.html)mek isteyenlerde dizinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Deniz Çakır namıdiğer ferhunde bu sefer bir taksiciye aşık genç bir kızı canlandırmaktadır. Ama babası da bu aşkı istememektedir.
Ve bu sezonun en çok tutacağını tahmin ettiğimiz dizilerden birisi ise ay tutulması. Ay tutulması izleyenlerde gerçekten diziyi çok tutmuşa benziyor. Bu dizideyse iki kız kardeşin aynı adama aşık olmasından doğan aralarındaki savaş. Bu dizide ise Naz elmas oyunculuğuyla gerçekten dikkat çekiyor.

Yeni sezonda herkese dizilerde iyi seyirler dileriz.