PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otel Arıyorsanız


komik_insan
09-14-2011, 21:24
Antalya istanbul muğla izmir balıkesir ve tüm türkiyede size uygun oteli bulmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

2012 yılında Erken Rezervasyon talepleri bi hayli artacağa benziyor. 2011 yılındaki erken rezervasyon talepleri kötü hava şartları olmasına rağmen çok talep alındı. Otel (http://www.otellerx.com) bu konuda en çok talep gören oteller. Küresel ısınmanında hızla artmasıyla yaz sıcakları 2012 yılında yüksek dereceleri ulaşacak gibi görünüyor. 2012 Erken Rezervasyon talepleri 2011 yılına göre yüksek ölçüde artacak bu çok açık bir şekilde görünüyor. Sizde bir an önce erken rezervasyonunuzu yaptırırsanı ciddi bir ekonomik kar elde edeceksiniz hatırlatalım. Peki nedir bu Erken Rezervasyon, nasıl erken rezervasyon yaparım ve bu erken rezervasyon sayesinde ne oranda ne kadar kazanç sağlarım, avantajları nelerdir. Kısaca açıklayalım ;

Erken Rezervasyon Nedir?

Yaz sezonu döneminde gidilmesi planlanan tatil için, sezon öncesinde başvuru yaparak farklı oranlarda alınan indirimler ve bu indirimlerden dolayı daha uygun fiyata gerçekleştirilen rezervasyona denir. Mesela antalyaya gideceksiniz Alanyaya hemen www.otellerx.com adresine girip belek otelleri pansiyonları (http://www.otellerx.com/otel/oteller-antalya-2/belek/) sayfasından ilginizi çeken birini seçip online reservasyon butonuna tıklıyorsunuz. Kredi kartı bilgilerinizle rezervasyonunuzu yapıyorsunuz. Tüm Avrupa ve Dünya ülkelerinde yıllardır süregelen ekonomik tatil yapma fırsatı şeklinde bilinen bu indirimli tatil kampanyaları, Türkiye'de her geçen sene daha da yaygınlaşmaktadır. Tur şirketleri istanbul (http://www.otellerx.com/otel/turizm-sirketleri/) de bu konuda kendi altyapılarını geliştirerek bu hizmeti en kolay ve güvenilir şekilde yapmaya çalışıyorlar.

Erken rezervasyonlar sedece 5 yıldızlı oteller tatil köyleri yada butik oteller için geçerli değildir apart oteller kemer (http://www.otellerx.com/otel/apart-oteller-2/) ve 3-4 yıldızlı oteller içinde geçerlidir. En yoğun kullanıldığı alanlar genellikle 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleridir genellikle akdenizdeki deniz kum ve güneş tatili olan yerlerde kullanılır ama bilginiz olsun yoğunluğu ola bütün oteller için erken rezervasyon şansı hep vardır.

http://www.otellerx.com/wp-content/uploads/2011/03/Antalya-oteller-telefonları.jpg (http://www.otellerx.com)

Erken Rezervasyon İndirimleri

Yurtiçinde ve yurt dışında binlerce lüx oteldeki tatil fırsatları ve indirimleri ile uygun otel Fiyatları, kampanyalı tatil fiyatlarında en iyi fiyat garantili tatil fırsatları sunmaktadır. Tatil öncesi özel indirim fırsatlarını görmek için Antalya, Alanya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme, Kuşadası, Ayvalık gibi bir çok tatil bölgesinde bulunan islami oteller muğla (http://www.otellerx.com/otel/islami-oteller-2/) kampanyalı oteller içerisinde en avantajlı ve ucuz uygun indirim fırsatlarına ulaşarak online rezervasyon yaparak kendi tatilinizi kendinizde planlayabilirsiniz. tüm bu fırsatları kaçırmamak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

işte erken rezervasyon 2012 fırsatları kısaca bu şekilde sizde erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız daha fazla zaman kaybetmeyin,Erken rezervasyon bütün bölgeler için geçerlidir. örnek kıbrıs otellerinde olmadı akdeniz bölgesinde bulunan marmaris otelleri, seçeneğiniz çok fazla bodrum tatil köyleri (http://www.otellerx.com/otel/tatil-koyleri-2/) vb otellerin hepsinde belek otellerinde kısaca bütün otellerde erken rezervasyon 2012 fırsatlarından yararlanabilirsiniz. finike otelleri (http://www.otellerx.com/otel/oteller-antalya-2/finike-otelleri-oteller-antalya-2/)


islami oteller, antalya otelleri, otel, bodrum otelleri, pansiyon