PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte GS-FB maçının adamı!


kayısıkentli
02-28-2008, 11:25
Dakika 75, skor 1-1... Sahneye top toplayıcı çocuk çıkıyor. Derbinin kırılma anı yaşanıyor. Gökhan taç atışı kullanmak üzereyken, ikinci bir top atarak milli oyuncunun kırmızı kart görmesine neden olan top toplayıcı çocuk, anında oradan kaçtı.

http://image.haber7.com/haber/105021.jpg

Kupada yarı finale çıkma mücadelesinde maça damgasını vuran ilk etapta, gösterdiği sarı ve kırmızı kartlarla hakem Cüneyt Çakır gözükmesine karşın, aslında top toplayıcı bir çocuktu. Karşılaşmanın 75. dakikası oynanırken, Fenerbahçe sağ kanattan bir taç atışı kazandı.
Atışı kullanmak üzere kenara yönelen Gökhan Gönül, saha içindeki topu alırken, top toplayıcı çocuk, içeri bir top daha gönderdi. Başarılı oyunca eğilince top sahaya düştü. Topu atan çocuk, hakeme doğru bakıp, “Baksana almadı'' gibi bir hareket yaparken, Çakır anında elini cebine atıp, ikinci sarıdan Gökhan’ı oyun dışı bıraktı. Topu atan çocuk ise, kısa bir duraklamanın ardından, suçluymuş gibi koşarak oradan uzaklaştı. Gökhan’ın kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kalan Fenerbahçe, yediği bir golle kupaya veda etti.
Fanatik

morciii
02-28-2008, 13:21
çok kötü bi maç olmuş yaa sadece bu çocukla kalsa iyi...