PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zico'dan oyunculara son mesaj


Kalpsiz_
02-27-2008, 10:42
http://www2.internethaber.com/images/news/54496.jpg
Zico'dan oyunculara son mesaj
27 Şubat 2008 Çarşamba 10:39
Fenerbahçe’de Zico, Galatasaray derbisi öncesi futbolcuları motive etti. "Başınız dik dursun" dedi ve...

Fenerbahçe’de Zico, G.Saray derbisi öncesi futbolcuları motive etti

“G.Saray önünde başarılı olacağınıza inanıyorum. Satada başınız dik girerek, size inananları gururlandıracaksınız. Hepinizde gerekli ruh ve ahlâk var.”

FORTİS Türkiye Kupası’nda G.Saray ile yapacakları çeyrek final rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlarla sürdüren F.Bahçe’de, teknik direktör Arthur Zico, derbi maçla ilgili yaptığı toplantıda futbolcularına “Başınızı dik tutun” diye moral verdi. Brezilyalı teknik adamın Samandıra Tesisleri’ndeki çalışma öncesi gerçekleştirdiği toplantıda, futbolcularına yönelik konuşması kulübün internet sitesinden de yayınlandı. Ligde son olarak Bursaspor karşısında aldıkları mağlubiyete değinen Zico, bu gibi sonuçların futbolun içinde var olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

‘GEREKLİ DERSİ ALDIK’

“SİZ futbolu profesyonel olarak seçmiş, dünyanın yakından takip ettiği kaliteli oyuncularsınız. Sevilla’yı yendik, ancak Bursaspor karşılaşmasından ise hiç de istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Bu durum ve maç sonrası yazılanlar, çizilenler sakın aklınızı karıştırmasın. Şu anda bulunduğumuz konumu kazanabilmek için ne kadar çalıştığımızı hepimiz çok iyi biliyoruz. Kaybettiğimiz Bursa maçı, hatalarımızı bize göstermek açısından son derece önemli bir ders oldu. Herşeye karşın başınızı dik tutun

‘ONLARI YENECEKSİNİZ’

F.BAHÇE formasını giyiyorsunuz ve size inanan milyonları temsil ediyorsunuz. Yapmanız gereken, karşılaşmada elinizden gelenin en iyisini, en iyi şekilde sahaya yansıtmak. O maçın ardından herkes sizi hırsınız, cesaretiniz ve mücadeleci yapınız için taktir edecektir. Hepinizde gerekli ruh ve meslek ahlâkı var. G.Saray karşısında başarılı olacağınızı biliyorum. Stada başınız dik girip, size inanan insanları gururlandırarak çıkacaksınız.”

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg