PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln'e son uyarı


Kalpsiz_
02-26-2008, 13:32
http://www2.internethaber.com/images/news/45261.jpg
Lincoln'e son uyarı
26 Şubat 2008 Salı 09:56
Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Feldkamp Lincoln’e son ikazlarını yaptılar.

Kurtarıcı diye alınan ve uğruna bir çuval dolusu para harcanan Brezilyalı yıldız sabırları taşırıyor. Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Feldkamp Lincoln’e son ikazlarını yaptılar

Galatasaray’da uzun bir aradan sonra Kasımpaşa maçında on birde oynama şansı yakalayan ancak ortaya koyduğu futbolla büyük hayal kırıklığı yaratan Cassio Lincoln’e hem yönetim hem de teknik heyetten uyarı geldi. Karşılaşma sırasında ikili mücadelelerin neredeyse tamamına yakınından mağlup ayrılan, ayrıca rakip ceza sahasında kendisini sık sık yere attığı için tepki alan Brezilyalı yıldıza, Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ın form düşüklüğünün sebebini sorduğu ve “Sana inanıyoruz, inancımızı boşa çıkarma” dediği öğrenildi.

SORUNUN MU VAR?

Lincoln’den bir sorunu varsa, anlatmasını isteyen Polat’ın ayrıca “Leverkusen ve Kasımpaşa yenilgileri sonrası çok önemli bir haftaya girdik. Kupada Fenerbahçe, ardından da ligde Beşiktaş ile oynayacağız. Senden beklentimiz, gerçek futbolunu göstermen” diye konuştuğu belirtildi. Teknik Direktör Feldkamp’ın ise “Artık kredimizi doldurduk. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Her futbolcu üzerine düşeni yerine getirmek zorunda” sözleriyle Lincoln’e üstü kapalı olarak tepki gösterdiği ifade edildi." (Akşam)