PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Feldkamp 11'i değiştiriyor


Kalpsiz_
02-26-2008, 13:28
http://www2.internethaber.com/images/news/56589.jpg
Feldkamp 11'i değiştiriyor
26 Şubat 2008 Salı 09:59
Yönetim Kalli'ye hesap sordu... Lincoln göz hapsinde... Derbi öncesi Kalli, 11'de değişikliğe gidiyor... İşte aklındaki 11...

Galatasaray yönetimi yarın kupada Fenerbahçe ile hafta sonu ligde Beşiktaş'la oynanacak derbi maçlar öncesinde Florya'da kriz masası kurdu.

Dün Florya'ya giderek Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la bir toplantı yapan futbol şube sorumlularının, Alman hocadan başarısız sonuçlar nedeniyle bir rapor aldıkları öğrenildi.

DERBİ ÖNCESİ REVİZYON

Cim-Bom'da, Fenerbahçe ve Beşiktaş derbileri öncesinde kadroda yine revizyona gidiliyor. Kasımpaşa maçında yapılan değişikliklere rağmen oynadığı futbol ve aldığı sonuçla büyük hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da, ilk 11'in değişeceği belirtildi.
Taşları bir kez daha yerinden oynatacak olan Teknik Direktör Feldkamp'ın, ilk 11'inde bazı değişikliklere gideceği ve performansından memnun kalmadığı oyuncularını yedek kulübesine oturtacağı öğrenildi.

Başta Arjantinli sol kanat oyuncusu Carrusca olmak üzere Barussso ve Nonda'nın, Kasımpaşa karşısında ortaya koydukları futboldan memnun kalmayan Alman hocanın, bu oyuncuların yerine cezası biten Arda, Hakan Şükür, Barış ve Mehmet Topal'ı sahaya süreceği öğrenildi.

ORTAYA YENİ DÜZEN

Orta sahayı Arda, Lincoln, Mehmet Topal ve Barış dörtlüsünden oluşturmayı planlayan Kalli'nin, forvette ise yine Hakan Şükür ve Ümit Karan'a döneceği kaydedildi. Savunmada Song'u veya Emre'yi sağ bek olarak kullanmayı düşünen Alman hoca, takıma geri dönen genç oyuncu Sabri'yi de alternatifler arasında tutuyor.