PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftar Hagi'yi andı!


alfonzo28
02-24-2008, 22:21
http://www2.internethaber.com/images/news/57043.jpg

Taraftar Hagi'yi andı!

Galatasaray, lig sonuncusu rakibine yenilerek bu sezon ilk iç saha yenilgisini aldı.

Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptığı maça farklı bir kadroyla çıkan Galatasaray, lig sonuncusu rakibine yenilerek bu sezon ilk iç saha yenilgisini aldı.

İlk yarıyı son dakika golüyle yenik kapatan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda daha etkili olmalarına karşın bir türlü gol bulamazken, taraftarlarına 19 Mayıs 2007'de yapılan ve Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri karşılaşmadan sonra ilk kez Ali Sami Yen'de yenilgi yaşattı. Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı ve 2-0 yitirdiği karşılaşmadan sonra 2. yenilgisini aldı.

KASIMPAŞA'NIN LİGDEKİ İLK ''CİM BOM'' GALİBİYETİ

Kasımpaşa, lig tarihinde Galatasaray'a karşı ilk galibiyetini elde etti. İki ekip arasında bundan önce yapılan 11 maçtan 7'sini Galatasaray kazanırken, 4 maç da berabere bitmişti.

FUTBOLCULAR YUHALANDI

Galatasaraylı taraftarlar, lig sonuncusuna karşı maçı yitiren oyuncuları yuhaladı. Taraftarlar, soyunma odasına doğru giden oyuncularını protesto edip, ıslıkladılar. Taraftarlar eski oyuncuları Hagi ve Mondragon için tezahürat yaptılar.

LINCOLN, YERDEN KALKAMADI

Galatasaray'ın çok şey beklediği Brezilyalı yıldızı Lincoln, Kasımpaşa karşısında düş kırıklığı yarattı. Lincoln, maçta topla çok buluşmasına karşın rakip oyuncuların markajından kurtulamazken, girdiği ikili mücadelelerde yerden kalkamadı.

Bu arada Galatasaray'da ilk kez Ali Sami Yen Stadı'nda taraftarların önüne çıkan Barusso, iyi bir futbol sergileyemedi. Ganalı futbolcu, gününde olmayan takım arkadaşlarına ayak uydurdu. Ganalı futbolcunun sık sık ceza alanı dışından şut denemesi yapması dikkati çekti.

Maça sağbek başlayan Barusso'yu teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, 32. dakikada ön liberoya çekerken, Ganalı oyuncu ikinci yarıda oyuna Serkan'ın girmesiyle yeniden sağbeke geçti.

CARRUSCA YUHALANDI

Karşılaşmanın 61. dakikasında yerini Hakan Şükür'e bırakan Carrusca'yı taraftarlar yuhaladı. Oyundan çıkarken moralinin oldukça bozuk olduğu görülen Arjantinli futbolcu, yedek kulübesinde oturmayıp kabanını aldıktan sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Taraftarlar bu sırada da Carrusca'yı ıslıkladı.

ERHAN KÜÇÜK İLK GOLÜNÜ ATTI

Ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'da gole dönük oynayan Erhan Küçük, Turkcell Süper Lig'deki ilk golünü Galatasaray'a attı. Galatasaray'ın altyapısında da forma giyen Erhan, 45. dakikada kullandığı serbest atışta topu filelere göndererek takımını öne geçirmeyi başardı.

KASIMPAŞA'DA BÜYÜK SEVİNÇ

Ligde sonuncu durumda bulunan ve Galatasaray karşısında bu sezonki 4. galibiyetini elde eden Kasımpaşa'da futbolcular, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı. Sahada çocuklar gibi sevinen futbolcular, daha sonra galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştılar.

DİGİMAX
02-25-2008, 09:51
tam komedi yaw:D