PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıra geldi Tarzan'a


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:35
Sıra geldi Tarzan'a
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_200408_trabzonspor280.jpg

Üç maçlık seriyle havaya giren Trabzon, ilk yarıda berabere kalıp, kupada fark yediği Manisa'yı bu kez devirip yola devam etmenin hesaplarını yapıyor.
23.2.2008


Hedef de büyüdü
Süper Lig’de sırasıyla Rize, Bursaspor ve Ankaragücü’nü devirerek bu sezon ilk kez üç maçlık bir seri yakalayan Trabzonspor’da gözler artık tamamen Manisaspor karşılaşmasına çevrildi... Bu başarılı çıkışın paralelinde hedefini de yükselten ve rotayı İnter Toto olarak belirleyen Bordo-Mavililer için yarın oynayacağı 90 dakika farklı bir anlam da taşıyor. Karadeniz ekibi, ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kalıp Fortis Türkiye Kupası’nda ise 3-0 yenildiği Tarzanlar’ı bu kez bozguna uğratmanın planlarını yapıyor.
Tek eksik Ayman
Takımını kendi sistemine yavaş yavaş adapte etmeye başlayan ve olumlu sonuçlar da alan teknik direktör Ersun Yanal’ı sevindiren bir başka konu ise mevcut kadrodaki alternatiflerin artması. Sezon başından beri neredeyse her maçta sakat ve cezalılar nedeniyle ideal kadrosunu oluşturamayan Yanal’ı Manisa provası öncesinde sadece Ayman’ın yokluğu düşündürüyor. Deneyimli hoca, sarı kart cezalısı olan Mısırlı’nın yerine, sakatlığı geçen ve haftalardır forma şansı bekleyen Hasan Üçüncü’yü hazırlıyor.

Kısa...Kısa...

Kulüpten ‘Opet’ açıklaması
Opet konusuyla ilgili yönetim bir açıklama yaptı. Hukuk işlerinden sorumlu yönetici Ali Sürmen, tüzüğün 89. maddesine dikkat çekerek şunları söyledi: Genel kurulun 3’te 2 oyu olmadan bu hakkın devri mümkün değildir. Bizim konuyu yeniden ele alma amacımız geçmiş yönetimin veya OPET’in menfaatlerini ya da düşüncelerini yargılamak değil, Trabzonspor tüzüğüne ve Medeni Kanun’un irtifak haklarının devrine ilişkin hükümlerine uygun yasal bir sözleşme yapılabilmesini sağlamaktır.”

Biletlere ilgi giderek artıyor
Dün satışa çıkarılan Manisaspor maçının biletlerine taraftarların büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. 5 ile 100 YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan biletlerin karşılaşma saatine kadar tükenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Müsabakanın pazar günü erken saatlerde olmasını da fırsat bilen Bordo-Mavililer’in Avni Aker’de şov hazırlığı içinde olduğu kaydedildi.

Taraftar için iletişim bürosu
Trabzonspor’da taraftar proje iletişim bürosu kuruldu. Büro, taraftarlardan gelecek proje önerilerini değerlendirerek uygulamaya değer bulunanları hayata geçirmeye çalışacak. Taraftarların özgün projeleri kulübün internet sitesi aracılığıyla toplumla paylaşılarak tartışmaya açılacak. Proje Sorumlusu Sırrı Furkan Eren, Trabzonspor’un başarısı için camianın bütünleşerek hareket etmesi gerektiğini belirtti. Öneriler, taraftarprojeleri@trabzon-spor.org.tr (taraftarprojeleri@trabzon-spor.org.tr), adresine de gönderilebilecek.