PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Profesyonel Fotografci - Binlerce fotograftan mozaik


webci08
08-29-2011, 15:07
Site Adi : arti2gorselsanatlar.com
Site Adresi : http://arti2gorselsanatlar.com/blog/
Kurulusu : 2008
Icerik : Profesyonel Fotografci
Tanitimi :

http://www.dijitalmagazin.net/images/stories/resimler/2010/mart/akademi-poster.jpg

http://www.tiachucha.com/events/october/images/p_photographer.jpg

Profesyonel Fotografci - Binlerce fotograftan mozaik

Eger genis bir fotograf koleksiyonunuz varsa ve yuzlerce fotografinizla bir sanat eseri olusturmak istiyorsaniz, ihtiyaciniz olan sey Foto Mosaic Edda. Yazilim fotograf ve-ritabaninr/i tariyor ve tum fotograflarinizdan mozaik biciminde tek bir fotograf olusturulmasini sagliyor.

Mozaik olusturmak icin "Create / edit database'e tiklayin ve fotograflarinizin bulundugu yerin konumunu girin. Boylelikle arac efekt uygulayacagi fotograflarin yerini tespit edecek. Akabinde "Create mosaic'e tiklayin ve ana motif olarak sececeginiz ogeyi belirleyin. Daha sonra kac fotograf kullanacaginizi, bicimi, boyutu ve cozunurlugu belirleyebilirsiniz. "Preferences" ile belirli fotograflarin cok fazla tekrarlanmamasini saglayabilirsiniz. Ipucu: Eger en az 500 adet fotograf kullaniyorsaniz gercekten de etkili sonuclar elde edebilirsiniz ama 1.000 adet fotograftan olusan kolaj gorulmeye deger.

Ilgili site adresleri: Dogum Fotografciligi (http://forum.ticarichat.net/showthread.php?p=41101#post41101), Bebek Fotografciligi (http://blogmafia.freeforhosting.com/bebek-fotografciligi-t47.html), Dugun Fotografciligi (http://www.iweb.com.tr/site-tan%FDt%FDmlar%FD/1242-dugun-fotografciligi.html#post1661), Kisisel Fotografcilik, Profesyonel Fotografci