PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buna da şükür!


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:28
Buna da şükür!
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_200483_saglam280.jpg
Ertuğrul Sağlam, 10 kişi kaldıktan sonra rakibin üzerlerinde baskı kurduğunu belirtip, "Böyle sıkıntılı geçen bir maçtan 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.
23.2.2008


‘Farkı açabilirdik’
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın son bölümlerinde rakibi kendi yarı alanlarında kabul etmek zorunda kaldıklarını belirtip, “Böyle sıkıntılı bir maçtan galibiyetle dönmek, bizim için sevindirici” yorumunu yaptı. İlk devre 2-0 öne geçtikten sonra farkı artırabilecek pozisyonlar bulduklarını, ancak değerlendiremediklerini kaydeden genç hoca, “Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Rakip, uzun toplarla iyi oynadı. 10 kişi kalınca biz de biraz geri yaslanmak zorunda kaldık” diye konuştu.

‘O kart kabul edilemez’
Ali Tandoğan’ın kırmızı kartının kabul edilemez olduğuna dikkat çeken Sağlam, “Bu kart, onun gibi tecrübeli bir oyuncuya yakışmadı. Zaten oyundan çıktıktan sonra, arkadaşlarını nasıl zor durumda bıraktığını görmüştür. Hiç bir futbolcumuzu gereksiz kaybetmeye tahammülümüz yok. Ricardinho iyi mücadele etti, ama daha da iyi olacak. Holosko’yu ihtiyaçlarımıza göre oynatıyoruz” dedi. Başarılı teknik adam, kupada oynanacak Çaykur Rize maçını düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.




GORDON HATASAIZDI http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/9_200484_gordonnn280000.jpg



Beşiktaş savunmasının yeni ismi Gordon dün Denizli karşısında ilk deplasmanına çıktı. Hırvat oyuncu, Christian’ı başarıyla
marke etti.