PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gerginlik büyüyor


*fanii*
11-20-2007, 14:09
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/hakansukur099_2011.jpg


Gerginlik büyüyor
Kalli, idmanda Hakan Şükür’le konuşmak istediğini belirten bir hareket yaptı. Ancak, tecrübeli golcü oralı bile olmadı.

Galatasaray’da Feldkamp-Hakan Şükür gerginliği dünkü idmanda doruk noktasına ulaştı. Alman hocanın, ligin 7. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde Cassio Lincoln’le birlikte kadroya almadığı Hakan Şükür’ün kırgınlığı sürüyor. Milli maçlar nedeniyle verilen 2 günlük iznin ardından Trabzonspor hazırlıklarına dün çift idmanla başlayan sarı kırmızılı takımın basına ve taraftara açık sabahki çalışmasında Kalli-Hakan ikilisi arasında soğuk rüzgarlar esti.

Kalli, dün sabah milli takım kampındaki oyuncuları dışında kalan 11 futbolcu ve 1 kaleciye iki takım halinde çift kale maç yaptırdı. Alman hoca, verilen kısa molada Hakan Şükür’le konuşmak istediğini belirten bir hareket yaptı. Ancak, Kral oralı bile olmadı.

Arkasını dönüp gitti

İlk çabasından sonuç alamayan Kalli, daha sonra devreye yardımcısı Ahmet Akcan’ı soktu. Akcan, Hakan Şükür’ün yanına giderek, hocanın kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Hakan bu kez eliyle içtiği suyu gösterdi, daha sonra arkasını dönüp gitti.

Hocasının ikinci çağrısını da yanıtsız bırakan Hakan, çimlerin üzerine oturarak suyunu içmeye devam etti. Kral’la konuşmak için bekleyen Feldkamp, çabalarının sonuçsuz kalması üzerine kızgın bir ifade ile ellerini havaya açıp, yardımcısı Ahmet Akcan’a Almanca bir şeyler söyledi.

elas
11-20-2007, 14:10
teşekkürler gündüz