PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray günlüğü


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:23
Galatasaray günlüğü

Cimbom lige döndü
Almanya'dan sabaha karşı dönen G.Saray, ara vermeden Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Dün akşamki idmanda Leverkusen'e karşı forma giyenler ter atarken, diğer futbolcular taktik ve teknik çalışmala yaptı. Tedavisi süren Mehmet Topal'ın Kasımpaşa maçına yetişmeyeceği açıklandı.

Paşa paşa yeniyor
Galatasaray, pazar günü karşılaşacağı Kasımpaşa'ya lig tarihinde hiç yenilmedi. Süper Lig'de 43 yıl sonra tekrar karşı karşıya gelecek iki ekip arasında daha önce oynanan 11 maçın 7'sini sarı-kırmızılılar kazanırken, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Cimbom'un 20 golüne, Kasımpaşa 3 golle yanıt verdi.

Abay tam 4 ay sonra
Galatasaray-Kasımpaşa maçına atanan Süleyman Abay, 4 aylık aradan sonra Süper Lig'de maç yönetecek. Abay, en son 9. haftadaki Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa maçında görev yapmıştı. Bu sezon Süper Lig'de 3 maç yöneten Süleyman Abay'ın görev yaptığı karşılaşmaların tümünü ev sahibi takımlar kazandı.

Gains'e 2 maç ceza
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, G.Saray Cafe Crown'ın ABD'li oyuncusu Gaines'e 2 maç men cezası verdi. Kurul, Gaines'in İzmir'deki Pınar Karşıyaka maçında rakip takım seyircisini tahrik edici hareketlerde bulunduğu için cezalandırıldığını bildirdi. Gaines, 4 bin YTL de para cezası ödeyecek.