PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 kritik gün


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:22
Yönetim bugün mali kongrede ter dökerken, futbol takımı 27 Şubat´ta Fenerbahçe ile Kupa´da, 2 Mart´ta da Beşiktaş ile ligde kader sınavları verecek.
23.2.2008

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_200392_galatasaray11113280.jpg


Sert eleştiriler olabilir
Golsüz biten maçın rövanşında Leverkusen’e 5-1 yenilerek UEFA Kupası’na veda eden moralsiz Galatasaray’ı 9 kritik gün bekliyor. İlk sınavı, bugün yapılacak yıllık olağan mali genel kurul toplantısında Özhan Canaydın başkanlığındaki yönetim verecek. Kulüp üyelerinin, UEFA Kupası’nda yaşanan hayal kırıklığı nedeniyle yönetimi epey terletmesi bekleniyor. Maslak Sheraton Oteli’ndeki genel kurulda, yönetim kurulunun mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı ibrası ile 2008 bütçesi üyelerin onayına sunulacak.
Dengeleri değiştirebilir
Takımı da zorlu bir süreç bekliyor. Lig’de bu hafta sonu Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, gelecek hafta ezeli rakipleriyle son derece önemli kapışmalar yapacak. Kupa’nın çeyrek finalinde Fenerbahçe ile eşleşen Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Kanarya karşısında 27 Şubat’ta ‘olmak ya da olmamak’ maçına çıkacak. Cim Bom’u, 2 Mart’ta bu kez Lig’de bir kader buluşması bekliyor. Bu kez rakip, İnönü’de Beşiktaş... Derbilerin sonucu, kulüpteki ve takımdaki dengeleri değiştirebilir.
Kısa...Kısa...

Zirvenin konuğu Karakaş
GSTV’de yayınlanan Sultani’den Zirveye programının bu akşamki konuğu, Galatasaray’ın ilk profesörlük unvanı kazanan bayan mezunu ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ndeki yeni Türk yargıç, Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Işıl Karakaş. Volkan Karsan’ın hazırlayıp sunduğu program, saat 21.30’da ekrana gelecek.
Toplam borç 223 milyon YTL
Galatasaray’ın 31 Aralık 2007 tarihi itibariyle Futbol A.Ş ve iştiraklerinin toplam borcunun 223 milyon 487 bin 975 YTL olduğu açıklanırken, toplam kısa vadeli mevcutları ve alacaklarının 39 milyon 513 bin 414 YTL, toplam borç-alacak farkının ise 183 milyon 974 bin 561 YTL olduğu öğrenildi. Toplam borcun 31 Aralık 2006 tarihine göre, 28 milyon 608 bin 989 YTL azaldığı da kaydedildi.

‘Bu maç artık geride kaldı’
Futbol Şubesi Sorumlusu Adnan Polat, ağır Leverkusen yenilgisi sonrasında futbolcuları kendine getirmek için kolları sıvadı. Gerek tek tek, gerekse gruplar halinde oyuncularla bir araya gelen Polat, “Bu maç Almanya’da kaldı. 5-1’e takılıp kalırsanız, bu durum önümüzdeki Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarına da olumsuz yansır. Hep geleceğe bakın, artık olan oldu” diye konuştu.

Kasımpaşa’dan Cim Bom’a destek
Kasımpaşa’dan Cim Bom’a destek. Kasımpaşa’nın internet sitesindeki açıklamada, “Bazı spor sitelerinde oynadığı ruhsuz futbolla elendiği belirtilen Galatasaray’ın, geçmişte ülkemizi nerelerde ve nasıl temsil ettiği herkesçe bilinmektedir. Bu ifadeleri görmezden geliyoruz. Galatasaray camiasını, gösterdiği mücadeleden dolayı kutluyoruz’ denildi.
Almanlar tefe koydu
5-1’lik skor, Alman basınında da geniş yankı buldu. Bild, ‘Bayer Feldkamp’ı utandırdı’ başlığını kullanırken, ‘Feldkamp saha kenarından kafasını sallayıp, 4 bin Türk de tribünde çaresiz bir şekilde maçı izledi. Sırada Hamburg eşleşmesi var. Ama o buluşma, Galatasaray kadar kolay geçmez” yorumunu yaptı. Almanya’da yayınlanan diğer gazetelerin başlıkları şöyle: Kicker: ’Barbarez ve arkadaşları Galatasaray’ı rezil etti.’ Die Welt: ’Leverkusen gol sarhoşu.’ Frankfurter Allgemeine Zeitung: ‘Yaşlıların atış bayramı.’ Berliner Morgengpost: ’Sergej Barbarez turu kurtardı.’