PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aslan moral arıyor


DeviL_MasteR
02-23-2008, 14:20
UEFA Kupası´na 5-1´lik Bayer Leverkusen yenilgisiyle veda eden Galatasaray, Süper Lig´de yarın kendi evinde ağırlayacağı Kasımpaşa´yı yenerek, liderliğini sürdürmek istiyor.
23.2.2008


http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_200495_aslan280000.jpg


Almanya’dan şok bir skorla ve moralsiz dönen sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde hiç mağlup olmadığı Ali Sami Yen Stadı’nda konuk edeceği lig sonuncusu Kasımpaşa önünde kayıp yaşamamak amacında.
Ligdeki son 5 maçını da kazanan "Cim Bom", yarınki maçtan da galibiyetle ayrılıp, gelecek hafta önce Fortis Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, ardından da Turkcell Süper Lig’de Beşiktaş ile yapacağı 5 gün içindeki 2 derbi maç öncesi moral bulmaya çalışacak. Sezonu daha önce kapatan Tobias Linderoth, dizinden ameliyat olan Uğur Uçar ve sakatlığı süren Hasan Şaş’tan yoksun Galatasaray’da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın, farklı Bayer 04 Leverkusen yenilgisinin ardından kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor.
Lig lideri ile sonuncusunu karşı karşıya getirecek maç Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Lig TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek. Galatasaray, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacağı idmanla tamamlayarak, kendi tesislerinde kampa girecek.