PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BJK Cola Turka son periyotta: 78-68


DeviL_MasteR
02-22-2008, 17:35
BJK Cola Turka son periyotta: 78-68

http://www.bekobfl.com/_dynimages/articlethumbnails//38.jpg Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, OYAK Renault'u son bölümdeki iyi oyunuyla 78-68 mağlup etti. Çekişmeli geçen ilk periyotta Beşiktaş Cola Turka, Erkan ve Drobnjak ile sayılar bulurken, konuk takım ise Evren ve Nedim ile karşılık verince 7. dakika 12-12 eşitlikle geçildi. Shumpert ve Erkan'ın pota altından periyodun son dakikasında ürettiği sayılarla ev sahibi ekip, ilk çeyreği 22-17 önde bitirdi.

İkinci periyotta siyah-beyazlı takım, Nicevic, Erkan ve Shumpert ile etkili bir oyun sergilerken, konuk takım da Evren, Özgür ve Randle ile bulduğu basketlerle 17. dakikada eşitliği sağladı: 33-33 Bu dakikadan sonra dış atışlardan kritik sayılar üreten Bursa temsilcisi, devrenin son saniyesinde Evren'in üç sayılık basketiyle ilk yarıyı 41-40 üstün tamamladı.

Dengede geçen 3. periyotta da karşılıklı basketler devam etti. 27. dakikada yaptığı faul sonucunda bayan hakem Elif İnci'ye itirazlarını sert bir şekilde sürdüren Kaya'nın diskalifiye olmasından sonra, Beşiktaş Cola Turka hücumlarda etkisini kaybetti. Daha agresif oynayan OYAK Renault, son bölüme 59-56 önde girdi.

Son periyotta siyah-beyazlı takım Shumpert ve Nicevic ile pota altından sayılar üreterek, maçı 10 sayı farkla kazandı: 78-68

Efes Pilsen karşılaşmasından ardından 1 maçlık ceza alan Beşiktaş Cola Turka antrenörü Ergin Ataman, maçı seyircilerin arasından izledi. Siyah-beyazlı ekip karşılaşmaya yardımcı antrenör Ufuk Sarıca yönetiminde çıktı.

Kaynak: Mynet Spor (http://spor.mynet.com/basketbol.asp)