PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gizemli ilimler


webci08
08-26-2011, 23:24
Site Adresi: muhabbetbuyusu.com

Kurulus Tarihi: 2008

Icerik: Muhabbet Buyusu (http://www.muhabbetbuyusu.com/)

Tanitim:

http://www.gazete5.com/images/news/71378.jpg

http://www.1resimler.com/data/media/1253/ufo_resimleri5.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/09/article-1108973-02FD5ABC000005DC-94_468x346.jpg

http://www.zamazing.org/imaj/uyuyang/moller-hov-1.jpg


Gizemli Medyumlar Birer Melek Gibiler

Uzun suredir psikolojik olarak bunalimlar yasiyordum. Is hayatim, ozel hayatim bekledigim gibi gitmiyordu ve bunun sebebinin sevgilimden ayrilisim olarak goruyordum. Ancak zaman gectikce bu hic bitmiyordu. Sevgilimden ayrilali birkac ay olmasina ragmen uzerimdeki baskiyi bir turlu atamamistim.

Kendimi eski canli ve mutlu hale getirebilmek icin birseyler yapmaya basladim. Disariya ciktim etrafi gezdim her ne kadar istemesemde arkadaslarimla bulustum hatta spor bile yaptim. Ancak tum cabalarim benim bunalimdan cikmami saglayamadi. En sonunda bir arkadasimin tavsiyesi ile bilinen bir medyuma gittim ve onunla gorustum. Belirli bir seans programiyla duzenli bir tedaviye basladik. Yapilan tedavilerin sonucunu verdigini her gecen gun hissedebiliyordum. Bunun sebebi aslinda benim hergun hayata daha mutlu baslamamdi. Bunu farkettigimde de tedavinin gercekten ise yaradigini anlayabildim. Medyum artik benim dostum ve arkadasim gibiydi onun sayesinde ruhumu rahatlatabildim ve icine dustugum o sikintili gunlerden onun yardimiyla cikabildim.

Medyumlar bizim arkadasimiz olabilirler. Birakin onlar bizim arkadasimiz olsunlar ve bizi oyle tedavi etsinler. Inanin bu tedavi yontemi digerlerinden daha iyi olacaktir. Buyuler (http://www.medyumburak.com/buyuler.html), Medyum hoca (http://www.medyumburak.com/medyum-hoca.html), Buyu Bozma (http://www.buyubozmamerkezi.com/)