PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kameralı sohbet


komik_insan
08-25-2011, 20:47
İnsanların çeşitli zamanlarda arkadaşlık kurma ve sohbetetme ihtiyaçları olmaktadır. İnternetin tüm evlerde ki yerini alması ilebirlikte artık kişiler internet sayesinde çok uzakta olan kişiler ile bile görüntülü arkadaşlık (http://www.sibershow.net/) kurabilmektedir. Peki,nedir görüntülü sohbet / arkadaşlık? Bilgisayarın nimetlerinden biri olankameraların internet sitelerine uyarlanması ile karşıdaki kişi ile hemyazışarak konuşabilirsiniz hem de görüntülü ve sesli olarak sohbet edebilirsiniz.Geçmiş dönemlerde ki sohbet sitelerinin güvenilir olmaması ve insanların birhayli fazla kandırılması ile birlikte artık herkesin görüntülü sohbetsitelerine daha fazla tercih gösterdiği görülmektedir.
Karşısında ki kişi ile görüntülü olarak konuşmak insanlarındaha güvenilir arkadaşlıklar kurmasını sağlamaktadır. İnternet dünyasındabinlerce arkadaşlık sitesi (http://www.sibershow.net/) bulunmaktadır. Bu siteler genel olarak aynı amaca hizmetetmektedir. Amaç ise kuşkusuz insanların sorunsuz ve güvenilir bir şekildesohbet etmesini sağlamaktadır. Görüntülü sohbet siteleri internet üzerindeücretsiz olarak hizmet vermektedir. Ancak bazı kaliteli görüntülü sohbetsiteleri özel üyelik sistemleri ile ziyaretçilerini daha kaliteli hizmetler sunmaktadır.
Arkadaşlık kurmak isteyen kişiler internet üzerinde aramamotorlarını kullanarak kaliteli web sitelerini aramaktadır. Bu aramamotorlarında ise üst sıralarda çıkan siteler kaliteli hizmet veren internetsiteleridir. Arama sonuçlarında çıkan internet siteleri arasında yapacağınıztercih ise tamamen size kalmıştır. Reklamsız ve görüntülü olarak hizmet vereninternet sitelerinden biri olan http://www.sibershow.net (http://www.sibershow.net/)adresi her gün binlerce kişinin tanışıp arkadaşlıklar kurmasını sağlamaktadır.